Kâhta tarihinde ilk defa profesyonel ligde temsil edilecek Kahta02spor aynı zamanda Adıyaman’ın bu sezon profesyonel tek takımı olacak.

Gece geç saatlere kadar süren şampiyonluk kutlamalarında sevinç gösterileri sosyal mesafeyi de bir kenara attı.

Kâhtalı sporseverler geç saatlere kadar otomobilleriyle araçlarıyla korna sesleriyle cadde ve sokaklarda havai fişek gösterileriyle tam bir şenlik yaşadı.

Kahta02spor kulüp başkanı Musa Yıldırım kulübün sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

Kahta02spor’un 3.lige çıkması nedeniyle şunları söylediler:

ENGİN AKEL: Azmin, inancın, kararlılığın ve mücadele ruhunun, samimiyetin, gayretin ve zafere olan adanmışlığın sonucu olarak Adiyamanimizi TFF 3.Ligde gururla temsil etmeye hak kazanan Kahta 02 Spor Kulübümüzü tebrik ediyorum.

İsmet Çetinkaya: 3.ligde Adıyaman ilimizi temsil edecek olan,

Kâhta 02 sporu, tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Başkan Musa Yıldırım öncülüğünde bir hayali gerçekleştiren Futbolcularımıza, Kulüp yönetim kuruluna, teknik ekibe ve muhteşem taraftar grubumuza teşekkür ediyorum. 3.Ligde takımımıza basariler diliyorum

Salih Beyazyıldız: Bölgesel amatör ligden 3.lige çıkma başarısı gösteren Kahta02spor u tebrik ediyorum. Başarılar dılıyorum.

Kemal Kutlu: Bu sezon bir başarı hikayesine imza atan Kahta 02 spor Başkanımız Sn. Musa Yıldırım’ı , yönetim kurulumuzu, desteğini eksik etmeyen Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’yı, emeği geçenleri, tejxele taraftar grubumuzu ve destek olan Kahta’lıları canı gönülden kutluyorum . Tebrikler Kahta... Kemal Kutlu

Bilal Ege: Kâhta’mıza hayırlı olsun emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum yolunuz açık olsun canlar

Mehmet Kaymak: Bir Adıyaman spor taraftarı olarak tebrik ederim inşallah baldaki performansı üçüncü ligde de gösterir gönlüm Adiyamanspardan yanaydı ama olsun sonuçta Adıyaman kazandı başarılar Kâhta.