Kahtapor  Kulüp Başkanı Yıldırım: "Kahta02 Spor Kulübü Yarı Yolda Kalmasın"

Kulüp Başkanı Musa Yıldırım'ın destek çağrısı çığ gibi büyüyor.

Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, Marangozcular Sitesi Başkanı Murat Aktaş, Esnaf Odası Başkanı Tahsin Çatan, Kahta-Adıyaman Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Hasan Yeni, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Veysel Yelboğa, Bölgesel Kommagene Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haci Bozkurt dan destek geldi. Kahta sessizliğini bozmalı gençlerimiz sahipsiz olmadığını görmeliler.

BAL şampiyonluğu için büyük bir transfer gerçekleştiren kulüp yöneticileri futbolcuların yaklaşık 1milyon lira transfer ücretlerinin bayram öncesi nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünürken STK'lardan ve  her kesimden çığ gibi destek geldi.

Başkanı Musa Yıldırım, "Vaktimiz daralıyor, futbolcularımızın peşinatı olan 1 milyon lirayı ödeyemezsek, emeğimiz heba olacak." dedi.

Kahtalı gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için güçlü bir yönetim kadrosu ile canla başla çalıştıklarını ifade eden Kahta02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım, Kahta02 Spora acil maddi yardım çağrısında bulundu.

-"HEDEFİMİZ 3. LİGE ÇIKMAK"

Başkan Yıldırım, "Bilindiği üzere yaklaşık 7 aydır Kahta gençlerinin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla Kahta Spor Yönetimi oluşturduk. Zaman kaybetmeden ilçe yöneticileri, siyasi liderleri, ileri gelenler ve arkadaşlarla görüşmeler gerçekleştirdik. Bu doğrultuda siyasi grup vb. ayrımlardan sıyrılmış, tamamen Kahta gençliğine katkı yapacak, ilçe tarihinde görülmemiş bir yönetimin olmasına karar verildi. Yapılan bu çalışmalar Kahta gençliği tarafından heyecanla karşılandı. Kısa bir süre içerisinde bal ligine çıktık. Ancak Kahtamız için hedefimiz 3. Lige çıkarmaktır. Bu hedef doğrultusunda gerekli olan tüm planlamalar yapıldı. Bal liginin en iyi futbolcularının transferleri gerçekleştirildi. Deplasman maçları için otobüs alımı yapıldı, dönem boyunca gerekli olan tüm malzemeler alındı ve yine futbolcularımızın lige çok iyi şekilde başlamaları için iki adet kamp planlandı. Başkanlığı devraldığım altı aylık süre zarfında 820 bin lirayı kulübe hibe ettim." ifadelerini kullandı.

-"3 MİLYON LİRA BÜTÇE GEREKİYOR"

Yıldırım, hedeflerini gerçekleştirebilmek için yaklaşık 3 milyon lira bütçe gerektiğini belirterek, "Sezona devam edebilmemiz için 25 Ağustos tarihine kadar futbolcuların peşinatı olan 1 milyon lirayı ödememiz gerekmektedir. Aksi takdirde şu ana kadar yaptığımız çalışmalar ve ödemeler boşa gidecektir. Yani kulüp olarak ya oyuncular için gerekli ödemeleri yapıp hedefe gideceğiz ya da ödemeleri yapamadığımızdan dolayı yönetimini feshedip, maçları iptal edeceğiz."dedi.

-"KAHTASPOR TÜM KÂHTALILARINDIR"

Siyasiler, iş adamları ve halkı kulübe sahip çıkmaya davet eden Yıldırım, "Aksi halde yönetim olarak istifa edeceğimizi üzülerek deklare etmek zorundayız. Kulüp olarak temennimiz; Kahta halkı, siyasiler, iş adamları, yardımseverler ve gençlerin geleceğini düşünen herkesin taşın altına eline koyarak kulübe sahip çıkmalarını görmektir. 25 Ağustos tarihi Kahta’mız, gençliğimiz ve Kahta02 Spor Kulübü için dönüm noktasıdır. Buna sahip çıkalım lütfen."ifadelerini kullandı.