TFF Misli.com 3. Ligi 2. Grupta mücadele eden Kahta 02spor’da tesis sorunu her geçen gün artıyor.

Geçtiğimiz pazar günü tarihinin ilk profesyonel maçına çıkan borda-mavili ekip grubun güçlü ekiplerinden Ağrı 1970spor net bir skorla 3-0 mağlup etmişti.

Kahta 02spor Kaptanı Serdar Aşuk sosyal medyasından bir açıklamada bulunarak, "Tesisin olmaması Adıyaman’a taşınmamıza neden oluyor." dedi.

Kaptan Aşuk,şu ifadelere yer verdi:

"Sadece sahada değil, işlemeyen bürokrasiye karşı da mücadele içinde olmamız bizleri derinden yaralıyor. Verdiğimiz bunca emeğin karşılığı bu olmamalıydı. Taraftarıyla, Futbolcusuyla ve yönetimiyle sahada verdiğimiz büyük mücadeleye şehrin dinamiklerinin de etkisini bekliyoruz.  Yüz bin nüfuslu, ülkenin birçok ilinden büyük memleketimizde Kahta 02 Spor’a bir çatı bulamıyorsak, bu bürokratından siyasetçisine tüm dinamiklerin ayıbıdır. Antrenmanlarımız dışarda, takım otobüsümüz dışarda futbolcularımızın soluklanacağı, bir çay içeceği tesise sahip olmadan Kahta aşkı ile oynamalarını nasıl isteyebiliriz? 'Kahta 02 Spor’un ve gençlerin yanındayız' diye siyasi propaganda yapanları lafa değil icraat davet ediyoruz. Tesis bir an önce hazırlanmalı ve bu ayıptan kurtulmalıyız.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim