Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen, yöneticiler ve sporcuların katıldığı ziyarette, Artvin Arhavi’den transfer edilen Ali Berke Sağır’ın imza töreni de gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımının başarılarını yakından takip ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sezon sonunda takımı Efeler Ligi’nde görmek istediklerini belirtti.

Başkan Gürkan, "Özellikle şu ana kadar yapılan karşılaşmalarda göstermiş olunan başarılardan dolayı takımımızı tebrik ediyorum. Şuanda bir maç eksik ligin üçüncü sırasında yer alıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte eksik maçımızla birlikte yeni maçlarımızda da hep birlikte takım oyununu saha yansıtarak, başarı grafiğimizi daha üstlere çıkaracağımıza inanıyorum. Takımımızda takım ruhunu gördüm. Başkanın, yöneticilerin ve sporcu kardeşlerimizin heyecanını gördüm. Bu heyecanın başarıyı getireceği kesindir. Yeni transferimiz Ali Berke Sağır’da aramıza katıldı. Yeni transferimizin takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezonda Voleybol takımımızı Efeler Ligi’nde görmeyi temenni ediyorum. Malatya her alanda daima zirvede olmuştur. Ve birinci olmayı hak eden bir şehirdir. Sizler de Voleybolda Malatya’mızı en üst lig olan Efeler Ligi’ne taşıyacaksınız. Şehrimizdeki sporseverlere Efeler Ligi heyecanını yaşatmanızı istiyoruz. Voleybol takımımıza play off yolunda başarılar diliyorum." dedi.

Hedeflerinin Efeler Ligi olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı kaptanı Turgay Doğan, bu sezon Malatya’ya bu gururu yaşatacaklarını, kendilerini şehrin desteklediği takdirde Efeler Ligi’ne yükseleceklerini ifade etti.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim