Bugün statta yaşananların ardından
GAZETECİ OLARAK YAZIYORUM...VE HERKESE DE CEVAP VERMEYE HAZIRIM... 
Geçen yıl bal liginde şampiyonluğu garantiledigimiz maç sonrası vekillerimizin tribünleri selamlamalari sırasında acik tribünde yükselen o sesler, bugün ki maç esnasinda da kapali tribünlerde ortaya çıktı. Her zaman taraftarın ilk tezahüratı olan "sahipsiz memleket" cümlesi belki de ilk kez bu kadar yersiz yapıldı.
Bugün Tribüne baktım Ak parti milletvekilleri Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat. Kulübün ne zaman başı sıkışsa devreye giren adamlar. Ne zaman acil para lazim olsa ilk çaldığımız kapıyı Ahmet Aydın açtırıyor. Halil Fırat vekilimiz de baskıya destek oluyor. Yanlarında ak parti il başkanı Mehmet Dağtekin ve belediye başkan adayı Süleyman Kılınç. Hemen yanlarında vali Aykut Pekmez, komutanımız Ercan Atasoy, saha içerisinde her zaman olduğu gibi Metin Alper müdür.
Yani bütün atanmışlar orada. Bütün seçilmişler orada. Belki de takımı zor günlerden Kurtaracak isimler ilk kez gormek istediğimiz yerde yani stattalar. Takim liderle oynadi ve açıkça söylüyorum gücü yetmedi. Adamlar bizden kat kat üstündü. yenildik ve yenilgiyi hak ettik.
Ama tribunlerden yükselen "sahipsiz memleket" cok yersizdi ve seref tribunundeki hicbir isim bu tepkiyi hak etmedi.
Hatta Tepkiyi Asıl hak edenler Şeref tribününe haftalardır gelmiyorlardı.