Kahta’da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın mensuplarından Demirören Haber Ajansı (DHA) Kahta Temsilcisi Şevket Bozkurt ve Kahta Gerçek Gazetesi Muhabiri Hasan Kaya Kahta İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne yeni atanan Zülkif Orak’ı ziyaret etti.

Basına özellikle de yerel basına çok önem verdiğini, basının halkın kulağı ve sesi olduğunu ifade eden Orak, ziyarette yaptığı açıklamasında, “İlk önce şunu belirtmek isterim ki basına ve özellikle de yerel basına çok önem veren biriyim. Çünkü basın halkın kulağı ve sesidir. Bizler her ne kadar burada hizmet verip sesimizi çiftçilerimize duyurabiliyorsak bunda basının katkısını unutmamak lazımdır. Bundan dolayı ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir.” dedi.

Kahta’nın tarımsal üretimde önemli bir merkez konumunda olduğunu sözlerine ekleyen Orak, şöyle devam etti:

"Kahta ilçemizde görev yapmaktan çok mutluyum. Birlikte var olanı sürdürürken aynı zamanda yeni ve başarılı işler yapacağımıza; birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışacağımıza inancım tamdır.

Malumunuz Kahta’da ciddi anlamda badem ve zeytin yetiştiriciliği yapılmaktadır. Bunun yanı sıra bunlara alternatif ekstra alanlar açılması kanaatindeyim. Yeni projeler hazırlıyoruz. Geldiğim günden beri daha faaliyete geçmeyen 4 yeni proje çalışmamız oldu. İnşallah bu projelerimiz onaylandığında projeler hakkında sizlere ve dolayısıyla çiftçilerimize daha detaylı bilgi vereceğiz."

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim