Saygıdeğer okuyucularımız Bu haftaki yazımda Bursa'nın Gürsu ilçesi PTT Müdürlüğü personelinden bahsetmek istiyorum. Geçenlerde Gürsu PTT müdürlüğüne daha önce müracaat etmiş olduğum  bir işi için gittim. Tabiki doğal olarak her vatandaş müracaat etmiş olduğu ve yapmak istediği işin sonucunu başarılı bir şekilde almak ve öğrenmek zorundadır.

Gürsu PTT müdürlüğüne üç gün sonra müracaat etmiş olduğum evrakların sonucunu öğrenmek için gittim. Maşallah Personel memur arkadaşlarımız  coronavirüs salgını olmasına rağmen salgına karşı tedbirlerini en üst düzeyde alarak vatandaşlara ve Devletine karşılık verilen görevlerini güler yüzlü en iyi şekilde yardımcı olarak yerine getirmek arzusu içerisinde çalışıyorlar. PTT'de  Eeee ister istemez kalabalık var elbette vatandaşlar işini görmek zorunda, kimisi emekli maaşını alıyor, kimisi emekliye verilen ikramiyeyi alıyor, kimisi promosyon parası alıyor,kimisi kargo gönderiyor, kimisi mektup atıyor derken iş iş iş sonuçta.    

Saygıdeğer okurlarımız, PTT'nin diğer bölümünden bir beyefendi personel memur arkadaşlarımızın bölümüne geçerek vatandaşlara yardımcı olmaya işlerini çözmeye başladı. Banada sıra geldi tabiki diğer vatandaşlar gibi benimde işimi hemen halleden memur beye gazeteciliğin vermiş olduğu alışkanlık nedeni ismini ve görevini sordum. İsminin Duran Sünnetci olduğunu ve Gürsu PTT Müdür vekili olduğunu söyledi.

Gürsu PTT Müdür vekili Duran Sünnetci bey efendinin kendisine teşekkür ettiğimde aynen şu ifadeyle karşılık verdi." Devletimiz ve milletimiz için verimli hizmetlerde ,vatandaşlarımıza destekte bulunmak üzere buradayız. Gürsu'da mesai arkadaşlarımızla birlikte görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız çalışmakta zorundayız. Bu bizim işimiz " şeklinde cevap verdi. 

Teşekkür ederim PTT Genel Müdürlüğü, teşekkür ederim PTT Bursa İl müdürlüğü, Teşekkür ederim Gürsu PTT müdür vekilimiz Duran Sünnetci beyefendi, teşekkür ederim Gürsu PTT çalışanları Allah yolunuzu açık etsin. Saygılarımla.