Unutulmaya yüz tutmuş, kıymetli ve değerli bir Ankara kumaşının üretimine sahip çıkan Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezimiz gururumuzdur.

Yıl sonu sergilerine teşrif eden Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin takdirlerini alan kurum yönetimi, usta öğreticilerini, kursiyerlerini tebrik ediyoruz...

Etkinlik Hanımefendinin sosyal sayfasinda yer almıştır.

Hayatboyu Öğrenme çerçevesinde ilerledikleri hizmet ve başarı takdire şayandır.

Ankara Kalkınma Ajansının Desteklediği, Kızılcahamam Belediyesi ve kurumun yürütücü ortağı olduğu, Tezgahtan Hayata Ankara SOF Kumaş Üretim projesi kapsamında oluşturulan atölyeyeler Baskentimizin sesidir.

Bu güzelliğe herkesin sahip çıkması gerekir.

Bu çerçevede Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli Karakuş, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız Hanımefendiye, Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ankara Valimiz Sayin Vasip Şahin'e, Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Gurkan Hazar, Müdür Yardımcıları, Öğretmenleri, kursiyerlerine şükranlarımızla...

Projenin arka mimarları bir yana esas mutfak bölümü önemli..

Marifetli ellerin herbir sahibi, üretenlerin becerisi daha önemlidir. Yemek pişiren bölüm dediğimiz kısım

Bir başarı ekip ile ortaya çıkar, liderler ise sesimiz, temsilcilerimiz, destekleyicilerimizdir.

Ahilik geleneğini öğreten usta öğreticiler ve öğrenen kursiyerlerimiz baş tadımız olup, başarınızla Ankara Sanat Ailesi gurur duyuyoruz.

Yaklaşık 70-80 yıl sonra yeniden dokunan kumaşlar hepimizin kıymetlisidir.

Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve mesai arkadaşlarının azmine birebir şahıdır ve Iz Ankara Ailesi olarak başarılarını kutluyor, herbir ustaögreticinin ödüllendirilmesini niyaz ediyoruz.

Tv Programlarına konuk olunacak bir hizmet ve değerdir.

Ankara'mız için Sof Kumaşın üretimi muhteşem bir hizmettir.

Maşallah

SULTAN ÖZATEŞ

Ankara Sanat Plt. Bşk.

Ankara Valiliği El Sanatları ve Tasarım Merkezi

( Tasarımcı )