Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu ve beraberinde 2’nci Başkan Muhlis Atay ve Genel Sekreter Haluk Aşkaroğlu ile Gaziantep'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Merkez Konseyi Başkanı Eroğlu İlk olarak Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdür yardımcısı meslektaşımız Sayın Durmuş Ali DOĞAN'ı ziyaret ederek Gaziantep" te mesleğimiz ve meslektaşlarımızı ilgilendiren konularda değerlendirmelerde bulunuldu Daha sonra  Gaziantep Veteriner Hekimleri Odası Başkanımız Sayın Meltem PERİ'yi makamında  ziyaret ederek  Oda Başkanımız Sayın Meltem PERİ'ye yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı bir teşekkür plaketi verildi. Sonrasında Gaziantep Veteriner Hekimleri Odasında Yönetim Kurulu üyeleri ve meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşen bir istişare toplantısına katıldı.
TVHB Merkez Konseyi Başkanı EROĞLU Gaziantep'de gerçekleştirdiği ziyaretlerde ve İstişare toplantısında, TVHB Merkez Konseyinin yaptığı çalışmaları, veteriner hekimlik mesleği mensuplarının⁹ problemlerine, çözüm önerilerine ve Veteriner Hekimlik mesleğininin geleceğine dair açıklamalarda bulundu.  EROĞLU yaptığı açıklamada;  “Türk Veteriner Hekimleri Birliği olarak ülkemizde bulunan bütün odalarımızı ziyaret ediyoruz. Gaziantep Bölgesi Veteriner Hekimleri Odamızı daha öncede ziyaret edecektik ancak pandemi dolayısıyla bu güne kısmetmiş. Ülkemizde ki hayvancılık sektörüne ilişkin konuları ve veteriner hekimlik mesleğinin sorunlarının  çozüme kavuşturulması ile standartlarının yükseltilmesi  TVHB' nin gündemindeki öncelikli konulardır.


TVHB Merkez Konseyi olarak Odalarımız ve meslektaşlarımızın değerli  katkıları ile her gün daha önemli hizmetlere imza atılacağına inanıyoruz. Gaziantep hayvancılık ve hayvansal ürünler açısından  potansiyeli yüksek olan bir ilimizdir. Meslektaşlarımız ile birlikte üstün  hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemizde îCovid-19 sürecinde, Antalya ve Muğla illerindeki yangınlarda ve Kastamonu, Bartın, Zonguldak Illerindeki sel felaketlerinde 7/24 hiç aksatmadan görev yapan, ayrıca tamamen gönüllü olarak ve ücretsiz hizmet veren klinisyen meslektaşlarımızın gayretleri  takdire şayandır.
Gaziantep İlimizde de çalışmaları ile bir farkındalık  oluşturan Sayın Oda Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm meslektaşlarımıza  başarılar diliyor, mükemmel ev sahipliği için teşekkediyoruz.  

ür