GAP Gazetecilerin Birliğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “ Gazetecilerin çalışmalarını gururla takip ediyoruz. GAP gazeteciler Birliği bölgemizde önemli bir yere sahip ve çok değerlidir. Gazeteci arkadaşlarımızın çalışmalarını görüşlerini eleştirilerini önerilerini önemsiyoruz yakından takip ediyoruz.  Haber ve yorumlarından istifade ediyoruz,  Onların yaşadığı zorlukları biliyoruz. Hep beraber bu zorlukları aşacağız.” Şeklinde konuştu. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Uslu, “ Sayın Bakanımızın öncülüğünde önemli işlere imza atıyoruz. Gaziantep’in daha güzel olması için belediyemizde çalışmalar sürüyor.  Sayın Bakanımızda gece gündüz demeden çalışıyor ve elinden gelenin fazlasını yapıyor. Şuan Gaziantep’i bütün dünya tanıyor. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere Gaziantep’in gelişmesi kalkınması için çaba gösteren herkese emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

GAZİANTEP ENGELLİ DOSTU BİR KENT

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi ziyarette hazır bulunurken, basının medyanın öneminin altını çizerek şunları söyledi ‘  GAP gazeteciler Birliğinin faaliyetlerini bizlerde izliyoruz, zaman zaman önemli etkinlik yaptıklarında bizleri de davet ediyorlar.

Gaziantep büyükşehir olarak engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için çaba gösteriyoruz. . Gaziantep şehrimiz bir engelli dostu kent oldu. Erişim kenti oldu. Sayın Başkanımız Fatma hanımın gelişiyle birlikte Gaziantep çok daha önemli yere geldi. Kamuda ilklere imza atıldı. Gaziantep örnek kenttir.” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan kıymaz, Uslu’ya başarılar diledi.

Ziyarette GAP gazeteciler birliği Gaziantep temsilcisi Hamza Mercanoğlu, GAP gazeteciler birliği genel başkan danışmanı Yılmaz Çoban ve iş adamı Mehmet Ünsal’da hazır bulundular.

Haber:GAP olay