Ankara’da yaşayan yüzlerce Adıyamanlı ve Adıyaman sevdalısını bir araya getiren iftar programına çok sayıda Adıyamanlı ve Adıyaman’da görev yapmış bürokratlar, siyasiler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Programa AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Muhammed Fatih Toprak, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Abdurrahman Tutdere, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Meclis eski Başkanvekili Nevzat Pakdil, Adıyaman eski Valisi Ramazan Sodan, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Göksu, Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre, Akıncılar Belediye İsmet Çekinkaya, Bursa, Adıyaman, Konya, Adana, İzmir’den STK başkanları, bürokratlar, yüksek yargı mensupları, Adıyamanlılar Vakfı, ADVAK ve Besnililer Derneği yönetim kurulu üyeleri iftara katıldı.

 İftar programında gerçekleştirilen konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Törende ev sahibi olan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Hüseyin Duran, ADVAK Başkanı Şevket Gürsoy ve Ankara Besnililer Derneği Başkanı İbrahim Bican, misafirleriyle yakından ilgilendi, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İftar programının ardından ise Adıyaman’ın sorunlarının ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Adıyaman’ın sorunları değerlendirildi, görüş alış verişinde bulunuldu.

Kaynak:PHA