Yeni Besni Mahalle Muhtarı Aydın Zengi’nin 31 Mart 2019 seçimlerinde Yeni Besni Mahallesinden muhtar seçildikten sonra mazbatasını alamadan trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından İlçe Seçim Kurulunun 2 Haziran’da yenilenmesine karar verdiği muhtarlık seçimine aday olan Meltem Zengi’ye ilçe merkezindeki ve köylerdeki muhtarlardan destek geldi.

Destek kapsamında gazetemizi ziyaret eden Ciritmeydan Mahallesi Muhtarı Murat Othan, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Vakkas Arslan, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Can Semiz, 15 Temmuz Şehitler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karadeniz, Aşağı Sarhan Mahalle Muhtarı Haci Nergiz, Yukarı Sarhan Mahalle Muhtarı Haci Uçar, Oyalı Mahallesi Muhtarı Mevlüt Yılar, Sofraz Muhtarı Cevdet Can ve Kızılpınar Muhtarı Mehmet Zengi, muhtarlığa aday alan Meltem Zengi’ye desteklerini iletti.

-"MUHTARLIĞI EŞİMİN BİR EMANETİ OLARAK GÖRÜYORUM"

Seçim süresi boyunca Meltem Zengi’nin yanında olduklarını ifade eden muhtarlar, bu muhtarlığın Aydın Zengi’nin emaneti olduğunu ve bu muhtarlığa Meltem Zengi’nin seçilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Desteklerinden dolayı muhtarlara teşekkürlerini ileten Meltem Zengi ise; “Eşim Aydın Zengi bu muhtarlığı çok istemişti. Ancak vefat etmesi nedeniyle bu emaneti bize bıraktı. Ben bu muhtarlığı eşimin bir emaneti olarak görüyorum bu yüzden de 2 Haziran’da tekrardan yapılacak Yeni Besni Mahallesi muhtarlık seçimine aday oldum. Bu süreçte bana destek veren muhtarlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:PHA

Editör: TE Bilişim