Eğitim ve ülke ekonomisine verdikleri katkının yanı sıra hayır işlerine de büyük önem veren Erdemoğlu ailesi, yeni yılla birlikte ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı. Son olarak Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından gönderilen 2 bin koli gıda yardımı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

30 yılı aşkın süredir Türkiye’nin dört bir yanında sağladıkları iş olanakları ve ülke ekonomisine katkının yanı sıra hayır işlerine de büyük önem veren Erdemoğlu ailesi bu yılda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yaptıkları yardımlarla vatandaşların gönlünde her zaman taht kuran Erdemoğlu ailesi son olarak Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 2 bin koli gıda yardımı gönderdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu,şunları ifade etti:

"1989 Yılından beri düzenli olarak yaptığımız yardımlarımızı sürdürüyoruz. Besni’de ihtiyaç hemşerilerimizi titiz bir çalışma sonucu belirleyerek yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yardımlarımız Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığı ile yapılmakta ve kendilerine bizzat teslim edilmektedir. Doğup büyüdüğümüz Besni’ye ve hemşerilerimize her noktada hizmet etmek bizim için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Besni ve hemşerilerimiz adına ihtiyaç ve yardım noktasında ne talep gelirse gelsin elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Yardımlarımız imkanlar ölçüsünde bundan sonrada devam edecek."

Editör: TE Bilişim