Adıyaman'da daha önce de hakkında şaka yapılarak ölüm ilanı verilen Adıyaman'ın sevilen ve renkli simalarından Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu’nun vefat haberine sevenleri ‘şakadır’ diye inanmak istemediler.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde ihtiyaç sahibi bir aileye yardım kolisi götürmek için evinden ayrılan muhtar Göksu, Mimar Sinan Parkı'ndan geçerken yere düştü.

Vatandaşların durumu fark etmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Göksu, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Göksu tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu ölüm haberini duyan sevenleri hastaneye akın etti.

7 yıldır Eskisaray Mahalle Muhtarlığı yapan Göksu cenazesi yarın yeni mezarlıkta sevenlerinin omuzlarında  son yolculuğuna uğurlanacak.

Belediye başkanı Süleyman Kılınç: Adıyaman’ın sevilen simalarından biriydi

Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu ölüm haberini duyan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç,” Mahmut Göksu Adıyaman’ın sevilen simalarından biriydi. Vatandaşlar ve Adıyaman Halkı tarafından sevilen bir insandı. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

Muhtarlar dernek Dernek Başkanı A.Kadir Geylani Taş: Şaka yapılıyor sandık ama bu sefer şaka çıkmadı

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, "Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu kardeşimiz bizim sevdiğimiz bir muhtarımızdı. İftardan sonra yardıma muhtaç bir aileye yardım kolisi dağıtmak için muhtarlığa gittiği esnada kalp krizi geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti. Ölüm haberini duyduğumuzda her zamanki gibi şaka yapılıyor sandık ama bu sefer şaka çıkmadı. Çok üzgünüz Adıyaman bir renkli simasını kaybetti. Allah rahmet eylesin." dedi.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kemal Kutlu: ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK

Adıyaman’ın en renkli insanıydı sık sık bir araya gelirdik sazıyla türküleriyle güzeldi . Daha bugün canlı yayın yaptı merhabalaştık ve sessizce gitti. Bu resmi karacaören köyünde çekmiştik arkadaşım bizi davet etmişti :( Gerçekten dünya boş ) sevılen sayılan mütevazi yardımsever biriydi. Mekanı cennet olsun üzüntümüz büyük.

Gökhan Bayram: Adıyaman bir değerini kaybetti

Adıyaman halkının gönlünde taht kuran değerli dostum çocukluk arkadaşım Adıyaman’ın renkli siması Eskisaray Mahalle Muhtarı Mahmut Göksu'nun kalp krizi sonucu vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım.

Rabbim rahmet eylesin.

Mekanı cennet olsun.

Ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Güzel insanlar bir bir gidiyor.

Üzüntüm hat safada

59 yaşında hayatını kaybeden Muhtar Göksu, evli ve 3 çocuk babasıydı.