Gazetemize bilgi veren Topçu’nun özel kalem müdürü Fatih Topaktaş ameliyatın başarılı geçtiğini ve 5 günlük hastanede yatış sonrası evinde tedavisi devam eden Topçu’nun 10 gün sonra göreve dönebileceğini söyledi.

Topaktaş şunları söyledi ‘.. Türk siyasi hayatının önemli bir ismi olan değerli siyaset ve devlet adamı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski kültür bakanımız Yalçın Topçu geçen hafta bildiğiniz üzere bir rahatsızlık geçirdi yapılan kontroller sonrası ameliyatına karar verildi ve Ankara Şehir hastanesinde başarılı bir operasyonla sayın bakanımız ağabeyimiz Topçu ameliyat oldu. Hastaneye yattığını öğrenen sevenleri bizzat gelerek telefon ederek geçmiş olsun dileklerini sundular. Yalçın Topçu bakanıma halkın vatandaşımızın ilgisi hepimize moral oldu. Sayın bakanımızın ömrü hayatı millete devlet sevdası kaygısıyla geçmiş biri. Hastanede bile sürekli bana bizzat Ukrayna’daki gelişmeleri ve hükûmetin çalışmaları hakkında sorular sorup bilgi almaya çalıştı.

Şu an Sayın bakanımız evinde istirahate çekildi, kontrolleri vs evde devam ediyor. 10 güne kadar göreve döneceğini umuyorum.

Sayın bakanım Topçu bu süreçte bizzat hastaneye gelen, telefon eden, arayan soran

Kırım Tatar Türk halkının milli lideri ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu olmak üzere

TBMM Milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın’a, Devlet eski Bakanı Sn. Mehmet Çevik’e, KKTC Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ata Atun’a, AK parti Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek’e, Adana Milletvekili Tamer Dağlı ’ya, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’ya, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya, MHP İstanbul Eski milletvekili Mustafa Verkaya’ya , MÇP ve ANAP Eski Milletvekili ESAT Bütün’e , MÇP Eski Milletvekili Saffet Topaktaş’a, Kızılay Eski Başkanı Tekin Küçükali’ye, MHP davası Avukatlarından sayın Halim Şahinoğlu’na ve Manas Üniversitesi Eski Rektörü SABAHATTİN BALCI ‘ya ve Türk dünyasından bir çok kurum kuruluş temsilcilerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletmek istiyorum’ dedi.

Haber: GAP Olay