Adıyaman il müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünün organize ettiği iftar buluşmasına İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, İl Müftü Yardımcısı Hilmi Benli, engelli kardeşlerimiz ve engelli aileleri katıldı.

Görme engelli Ümit Şahin’in açılış Kuran’ı Kerim’i ile başlayan programda duygulu anlar yaşandı. İftar yemeği öncesi davetlilere hitaben bir konuşma yapan Adıyaman İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, Mübarek Ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatarak bu tür iftarların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu vurguladı. İl Müftüsü Haliloğlu, "Bugün bizim özel bir günümüz. Bu iftar soframıza engelli kardeşlerimizin engel tanımayan tavırlarıyla davetimize icabet etmiş olmaları bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Sizler milletimiz ve ümmetimiz için değerlisiniz. Engelli olmanın bir sorun olmaması gerektiğini, sabredenlere dinimiz katında ayrı bir faziletinin olduğunu söyledi.

Malatya'da Hamit Fendoğlu' anısına program düzenlendi Malatya'da Hamit Fendoğlu' anısına program düzenlendi

Adıyaman müftülüğü engelli koordinasyon sorumlusi Ali Çelik.Engelli birey ve ailelerinin  herdaim yanında bulunduklarını ifa etti.proğrama katılım sağlayan TÜRKİYE BEYAZAY gnl bşk danışmanı Serabral palsi komisyon başkanı Bülent Buğday, Adıyaman Zihinsel derneği bşk.Zeynal Alagöz,İşaret dili eğitmeni tercüman Meltem Kahraman 'a ve tüm engelli birey ve ailelerine teşekkürlerini sunuyorum.Böylesi birlikteliğin Herdaim artmasını temenni ediyorum ifadesinde bulundular.
TÜRKİYE BEYAZAY Serabral palsi komisyon başkanı Bülent Buğday. Böylesi programlarla engelli bireylerimizin ve ailelerinin hatırlanması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim de Oruç ve Mesakinin bir arada olduğunu,böylesi bakıma muhtaç insanlarımızın yedirilmesi,içirilmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi tüm toplumun burçu ve sorumlu olduğunu ifade ederek , farkındalıkların artmasına hizmet ederek katılım sağladıklarını emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum diyerek duygularını ifade ettiler