20:27 GÜNDEM

RTÜK, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

1 gün önce GÜNDEM

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Kâhtalı için anlamlı bir adım attı. Yapılan düzenlemeyle, üniversitenin Devlet Konservatuvarı binasına Kâhtalı Mıçe ismi verildi.

2 gün önce GÜNDEM

Vali Osman Varol'un başkanlığında düzenlenen toplantıda, kalıcı deprem konutları projeleri ve sahadaki son durum olarak ele alındı.

2 gün önce EĞİTİM

Adıyaman’da “Şampiyon Melekler” adıyla yeni bir teknoloji sınıfı açıldı. Töreninde duygusal anlar yaşandı.

3 gün önce GÜNDEM

Adıyaman'ın Besni ilçesinde iki ayrı trafik kazasında toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 gün önce GÜNDEM

Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen Muhtarlar Buluşması’nda Hamas lideri Yahya Sinvar’a rahmet diledi ve Filistin topraklarını savunan kahramanları selamladı.

4 gün önce EĞİTİM

Yurt Dışındaki Türk Çocuklarına Türkçe ve Türk Kültürü Öğretiminde Etkin Katılım Projesi”, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından onaylandı

4 gün önce GÜNDEM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Türkiye'nin günlerdir gündeminde olan "Yenidoğan Çetesi" soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

5 gün önce AKTÜEL

Azerbaycan’ın milli kahramanı İbad Hüseyinli’nin de katıldığı programla, Afyon’un Çayırbağ kasabasında, İbad Hüseyinli ismi bir caddeye verildi.

5 gün önce GÜNDEM

İtrail ve partnerlerinin katiller sürüsüne, tanklarına, dronlarına karşı yumrukları ile verdiği şanlı mücadelede çok arzu ettiği şehadetle buluşmuştur.

Popup Beyaz.Net