Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şekerleme satan işyerlerine yönelik yaptığı denetimde vatandaşların mağdur olmaması için hijyen, son kullanma tarihi ve fiyat kontrollerini sağladı.

EN ŞAŞIRTICI SONUÇ ADIYAMAN'DA EN ŞAŞIRTICI SONUÇ ADIYAMAN'DA

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, “Huzurun ve Güvenin Kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla halkın sağlığı için denetimlerini sürdüren ekipler, Ramazan Ayıyla birlikte artırdığı denetimlerini bayram öncesi devam ettiriyor. İlçe sınırlarında periyodik olarak denetimlerine devam eden ekipler, Ramazan Bayramı öncesi kuruyemiş ve şekerleme satan işletmeleri denetledi. Vatandaşların bayram öncesi yoğunlukla alışveriş yaptığı işletmeleri inceleyen zabıta ekipleri, başta hijyen ve temizlik kontrolleri olmak üzere, gıda ürünlerinin vatandaşın sağlığını tehdit edecek koşullarda saklanmaması için işletmelere uyarıda bulundu. Şekerleme ve kuruyemişlerin son kullanma tarihini de kontrol eden ekipler, vatandaşların sağlığını tehdit edecek ürünleri satışa sunan işyerleri hakkında cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Halkın sağlığı için denetimlerin devam edeceğini belirten Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların ise karşılaştıkları olumsuzları “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla iletebileceklerini kaydetti.

Haber: GAP olay