AK partinin önemli kurmaylarından TBMM Milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın bu dönem görevden affını istediği kulislerde konuşulurken. Adıyaman AK parti listesinden 1.sıra adayın bir bakan olacağı söyleniyor. 

Sağlık bakanı Dr.Fahrettin Koca'nın isminin geçtiği liste söz konusu olursa, Sağlık bakanlığında çalışan Dr.İshak Şan'ında yer alacağı kulislere sızdı.

AK parti PM uyesi Resul Kurt'un listede yer alacağı bilgiside kulislere sızdı.

Ulaştırma ve Altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu Adıyaman Ak parti 1. sıra adayı olması durumunda listenin daha farklı olacağı söyleniyor.

İç işleri bakanı Süleyman Soylu'nun hatay'dan 1.sıra aday gösterileceği, Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum'unsa Kahramanmaraş veya Malatya'dan aday gösterileceği söyleniyor.

Yusuf Özdemir iddialara Sert Çıktı Yusuf Özdemir iddialara Sert Çıktı

Millet vekili aday listelerinin açıklanmasına ve Yüksek seçim kurumuna verimesine saatlerin kaldığı bu süreçte parti genel merkezleri sürpriz adaylarda gösterebileceği söyleniyor..

Hiç başvuru yapmamış  adaylarınında isminin geçtiği kulis bilgilerinin açıklığa kavuşacağı saatlerde gazetemiz sizlere ilk bilgileri ulaştıracaktır.

AK parti kuruluşundan beri önemli görevlerde bulunan Ahmet Aydın'ın Parti üst yönetiminde görev alacağıda kulislerde dolaşıyor

Haber: GAP olay gazetesi