Fırat ‘AK parti milletin hizmetinde’

TBMM anayasa komisyon üyesi AK parti Adıyaman milletvekili Halil Fırat, TBMM’de GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ı kabulünde yaptığı açıklama ’da AK partinin milletin hizmetinde olduğunu, hükümetin yapacağı çalışmalarla Aralık ayından itibaren çalışanların durumunun daha da iyileştirileceğine dikkat çekti.

Fırat şunları söyledi ‘..2023 seçimlerinde de aziz milletimiziniz emrinde, hizmetinde olan AK partinin Türkiye yüzyılı projesine destek olacağına inanıyorum. AK parti 2002'den beri sürekli Aziz milletimize hizmet etmek için var oldu. Ve bu düsturla da yoluna devam etti. Milletimiz de yapmış olduğu bu çalışmaları ve hizmetleri görerek, hem demokrasimizi geliştirme anlamında, hem ekonomi anlamda yapmış olduğumuz hizmetleri görerek 5 dönemdir üst üste AK partiyi tek başına iktidar etti. Cumhurbaşkanımızı da girmiş olduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, hem de 2018 seçimlerinde tekrar milletimizin büyük desteği ile Cumhurbaşkanı seçti.

AK parti 20 yıllık iktidar döneminde milletimize hizmet etmek için, köprülerden yollardan havaalanlarından şehir hastanelerine kadar her alanda, vatandaşımızın, milletimizin emrinde oldu.

Şu anda bizim bir takım sıkıntı olarak görmüş olduğumuz enflasyonla mücadele, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlemiş olduğu doğrultuda Ocak ve Temmuz aylarında özellikle çalışan kesimler ve yapılan zamlarla birlikte bir nebze yaşanan sıkıntıları kırmaya çalıştık. Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemde Aralık ayında iyileştirme politikalarına devam edilecek, bununla ilgili çalışmalar sürüyor. Çalışana tekrar yapılacak zamlarla bu enflasyonla mücadelede üstesinden geleceğimizi biliyoruz.

AK parti milletimizin gönlüyle kurulan bir parti. Milletimizin teveccühüyü ile kurulan bir parti. Ve milletimizin her seçimde de destekleri devam ediyor. Allah'ın izniyle de şimdi teşkilat olarak, tüm teşkilatlarımız, biz milletvekili olarak, genel başkan yardımcılarımız, bakanlarımız sürekli sahadayız.

AK parti sadece seçimden seçime değil her dönem milletin içinde olan ve milleti ile birlikte hemhal olan bir parti oldu. Allah'a şükürler olsun bundan sonra da milletimizin teveccühüyle 2023 seçiminde de, tekrardan mecliste gerekli çoğunluğu sağlayarak AK parti olarak millete hizmete devam edeceğine inanıyorum’ dedi.

Kaynak:gapolaygazetesi