Ceylanpınar eşrafından, bankacı M. Bozan AKDEMİR ile Psikolojik Danışman Şevin PAYDAŞ Şanlıurfa’da düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Şanlıurfa’ da özel bir mekânda gerçekleştirilen düğün merasiminde düzenlenen nikâh töreni ile kıyılan nikâhta,  çiçeği burnunda çiftin Nikâh törenine şahitlik eden şahitler; Eczacı Dilan ÇAKMAK, İstanbul Barosu Avukatlarından Mahmut ASRAĞ, Ceylanpınarlılar Şanlıurfa Dernek Başkanı Yusuf GÖLLÜ, Şanlıurfa Barosu avukatlarından Gülistan PAYDAŞ ve Fatma UÇAR, çiftin mutluluklarına imza attılar.  

Muhteşem düğün törenine katılan seçkin davetliler unutulmaz bir gece yaşayarak çiçeği burnunda çiftlerin mutluluğuna ortak oldular.

Düzenlenen düğün törenin de sahne alan müzisyen Mehmet ŞANLI sergilediği sahne performansıyla düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece sundu.

AKDEMİR ve PAYDAŞ ailesi;  bu önemli ve mutlu günümüze uzaktan yakından, yurt içinden ve yurt dışından iştirak ederek bizimle birlikte bu heyecana ortak olan tüm davetliler başta olmak üzere gerek tebrik mesajı yayınlayarak ve gerekse telefonla duygumuza ortak olan kıymetli dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz, dediler.

Bizde GAP OLAY GAZETESİ olarak AKDEMİR VE PAYDAŞ ailesine hayırlı olsun diyerek çiçeği burnunda çifti tebrik ediyoruz. 

Haber: Mustafa Saim AYHAN

SANKO: Bayramınız Kutlu Olsun SANKO: Bayramınız Kutlu Olsun

GAP OLAY