Ak parti Adıyaman milletvekili Av.Mustafa Alkayış GAP gazeteciler birliği genel merkezini ziyarette kalıcı konutların 1 yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’ın TBMM’de hayırlı olsun ziyaretine iadeyi ziyaret yaptığını belirten Alkayış ziyarette şunları söyledi ‘Adıyaman’da çok yoğun bir faaliyet içerisindeyiz. Özellikle yeni imarla ilgili çok yoğun çalışmalar toplantılar yapıyoruz.

Gölbaşı ilçesini ilgilendiren tarihi kararlar alınacak. Bütün ilçelerimizin, beldelerimizin başkanları ile görüştük. Yaptığımız çalışma belirli bir noktaya da geldi. Bu çalışmamız tabiri caizse Adıyaman’ın gelecek 100 Yılını belirleyecek çalışmalar olarak ortaya çıkacak.

Hemşerilerimizin bu geçici konteynerle ilgili yerleşim ve sorunlarının çözümü için çalışmalarımız sürüyor. Diğer yandan da kalıcı konutlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın kendi arsaları üzerine evlerini, işyerlerini yıkılan ev işyerlerinin yerinde yapım ile ilgili şartlar da belli oldu. Bu kararlarla ilgili vatandaşlar tarafından gelen tepkilere bakıldığında çok olumlu sonuçlar olduğu ortadadır.

 Şehrimizin yeniden inşası, yeniden eski görünümü ve daha iyi görünümü ciddi bir zaman alacaktır. Adıyaman’ımızın daha sağlıklı daha yaşanabilir olabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hem mahalle hem de köy muhtarlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu çalışmalarımız ile bir an önce şehrimiz ayağa kalkar. Eski günlerimizden daha iyi günler yaşayacağımızı temenni ediyorum.

GAP gazeteciler birliği 2023 yılını Başkonuş’ta  değerlendirdi GAP gazeteciler birliği 2023 yılını Başkonuş’ta değerlendirdi

KIYMAZ: ADIYAMAN DAYANIŞMA İLE YARALARINI SARACAKTIR

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra ‘.. Adıyaman’ın yaralarının sarılması, barınma başta olmak üzere Adıyaman’ın bu günkü ve yarınlarda oluşabilecek ihtiyaçları için birlik beraberliğe ihtiyaç var.

Siyasilerde dayanışma içerisinde olmak zorunda, stk’lar, iş adamları, basın mensupları ve vatandaşlar olarak biri birimize sarılarak ve destekleyerek Adıyaman’ın için atılacak adımlara destek vermek zorundayız. Dayanışmanın artırılması yaraların sarılmasını da hızlandıracaktır.

Sayın Milletvekilimiz Mustafa Alkayış’la bizim yaklaşık 30 yılı aşan bir dostluğumuz hukukumuz var. Kendilerinden Adıyaman’ında beklentileri yüksek başarıları için bizler uyarıcı olacağız’ dedi.

Haber:GAP olay