Gölbaşında 2019 yılında görevi devir aldığımızx gündem beri hep sahada çalıştık. Pandemi dönemi ve 6 Şubat depremi gibi eşine dünya tarihinde az raslanan felaketlere rağmen sahada çalışmaktan hiç geri kalmadık.

6 Şubat depremi omuştu o felaket günlerinde 1 hafta içerisinde prefabrik çalışma ofisimizi kurduk ve belediye olarak enkazın altına kalmadan vatandaşa hizmet ulaştırmak, sorunları çözmek için seferber olduk.

Yavuz selim mahalllesinde yürüyüş yolunda bu gün ekıplerimiz ağaçları buduyor, yolları temizliyor kaldırım vs çalışmalalrı devam ediyor. Belediyede görev alan arkadaşlarımız harıl harıl çalışıyorlar.

Gölbaşının en büyük sorunlarından biri yol, yol yapımı ve ulaşım sorunlarının çözumu için özel çaba gösteriyoruz. Gölbaşının her tarafında bununla ilgili çalışma var.

6 Şubat depreminde ben belediye başkanı olarak felaketin altında kalmadım. Her dakkasında aktif aksiyon alarak hizmette geri kalmadım.  

Bu gün seçim çalışmalarının yoğun yaşandığı bir süreçteyiz. %75 alt yapıda hasar yaşamış Hatay'dan sonra en ağır hasar alan yer Gölbaşı ilçesidir.

Benim bu 5 yıllık çalışma dönemimde Gölbaşılıların belediye başkanı olarak hizmet verdim. Belediyenin kapısına gelen her vatandaşın sorunlarını çözmeye çalıştım. 

2019 yılında yapılan seçimlerde bana sadece CHP'li seçmenler değil Ülkücülerdende oy veren oldu, her partiden bana oy verdiler. Bu süreçte anlım ak olarak her gün vatandaşın arasındayım.

Adaylık başvuru sürecimde Gölbaşında 20-30 vatandaşımız gelip bana , benim çalışmalarımdan memnun olmadıklarını söyleyip bırakmamı isteselerdi inanın ben bırakırdım bu işi. 

Gölbaşının ayağa kaldırılması için çaba içerisindeyiz, Ulaşım yol caddelerin asfaltlanma işinin yanı sıra, ikinci önemli sorun burada ticaretin geliştirilmesi esnafın gelirini artırıcı çalışmalara ihtiyaç var. 

Bu dönem Gölbaşı için el birliğiyle çaba göstermemiz gerekiyor. Ben vatandaşların memnuniyeti görüyorum 2024- 31 Mart seçiimlerinde büyük bir oy farkıyla tekrar seçilip Gölbaşına ve Gölbaşılılara hizmet etmek istiyorum. Depremden sonra Toz ve çamur oluştu bu istenmeyen şartlardan dolayı Gölbaşılılardan bizleri hoş görmelelrini bu sıkıntılarıda kısa sürede aşacağımızı bildirmek istiyorum.

GAP OLAY: Gölbaşı belediyesi

SANKO: Bayramınız Kutlu Olsun SANKO: Bayramınız Kutlu Olsun