TPAO Ortaokulu öğrencilerinin düzenlediği Gazze’de ki çocuklara destek kermesine gazetecilerde destek verdi.

Gazeteci-Yazar Necati Atar ve arkadaşları okul bahçesinde bir standa pişirdikleri kavurmalardan elde edilen geliri de TPAO ortaokulda okuyan mağdur çocuklara destek için okul aile birliğine verdiler.

Çok kısa sürede yapılıp tükenen kavurmadan almak için gelen yüzlerce duyarlı vatandaşta, etkinliğin tekrarlanmasını istediler.

Yapılan etkinliği organize eden gazetecileri arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Gazetemiz objektiflerine resim veren Güne bakış gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Yücekaya, Işık gazetesi İmtiyaz sahibi Bilal Işık,  Gazeteci-Yazar Necati Atar, GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Saadet partisi Adıyaman İl başkanı Haşim Asnuk öğrencilere servis yapılmasına da yardım ettiler.

Zafer Gülseven TDMMB Yüksek karar kurulunda Zafer Gülseven TDMMB Yüksek karar kurulunda

Necati Atar Sosyal medya hesabından etkinlikle ilgili şunları yazdı:

1 -- Yemeğin maliyetini 4 arkadaş üstlendik.

2 -- 3 ayrı paylaşımda isimlerini zikrettiğimiz değerli dostlarımız 18.500 TL katkıda bulundular.

3 -- Yapmış olduğumuz yemekten dolayı yaklaşık 150-200 öğrenciden ücret almadık. Gelen dostlarımızdan ve öğrenci velilerinden aldığımız ücret 5500 TL.

3 -- Toplam 24 bin TL'yi Okul aile birliğinin hesabına ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılaması için havale ettik.

Tüm dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, öğrencileri boş çevirmemek için, eli boş gönderdiğimiz ve ikramda bulunamadığımız arkadaşlardan da özür diliyoruz. Selamlar saygılar...

Arkadaşlar biz bu yemeği normal yol kenarında satsaydık 50.000 TL gelir elde ederdik. Ama biz bunun yerine bağışta bulunan arkadaşlar sayesinde bütün öğrencilerimize yemeği ücretsiz dağıtmayı tercih ettik.

Kirvem Fadil Demirhan Seçilmiş’e, her zaman olduğu gibi bütün kampanyalarımızın içinde olan Ankara'dan değerli hemşerimiz Abdurrahman Akıncı 'ya ve değerli dostumuz Muhammed Mustafa Dicle 'ye ayrıca çocukların eğitiminde harcanacak kampanyaya vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Haber: GAP olay