AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiği ilçe toplantılarının yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarıyla da toplantılarına aralıksız devam ediyor.

 Son olarak İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlut Kuştepe Başkanlığında toplanan yönetim    kurulundaki gençlerle buluşan Başkan Dağtekin, yaklaşık iki saat süren toplantıda Ekim ve Kasım ayı içerisinde yapılacak saha çalışmalarına ilişkin yol haritası üzerinde görüş alış verişinde bulundular.

 AK Parti Genel Merkezi tarafından güz dönemi için başlatılan ve Kasım ayı sonuna kadar devam edecek olan üye hane ziyaretleriyle ilgili Gençlik Kolları Teşkilatına bilgilendirmelerde bulunan Dağtekin “Gençlik, bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesidir. Gençlerin muhabbeti ve enerjisi, olmazsa olmazımızdır. Gençlik Kolları Teşkilatımızın sahip olduğu vizyon ve heyecan ile Türkiye'nin yarınları olan gençlerimizle her fırsatta buluşmaya devam edeceğiz. Zira onların kalplerinde samimiyeti, zihinlerinde geleceği tasarlayacak bilgi ve hayal gücüyle geleceğin Türkiye'sine dair en büyük müjdemiz olacaktır. Son bir ay içerisinde ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek onlarla saatlerce toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarımızın en iyi şekilde sahaya yansıması için fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu toplantılar esnasında hiç ummadığınız an da öyle fikirler gelişiyor ki; ‘Tamam’ diyoruz bunu saha da uygulayacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi;AK Parti’nin kurumsal kimliği birlik ve beraberliğindedir. Hamdolsun bugün de Gençlik Kolları Teşkilatımızla bir aradayız. Bu toplantılarımızda ihtiyacımız olan abi-kardeşlik bağını, sevgi ve sinerjiyi görmüş olduk. Allah’ın izniyle 2023’e kadar bu sinerjiyi saha çalışmalarımızda dalga dalga büyüterek inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Ve yine gençlik kollarımızın başkanından yönetimine, birim başkanlarından mahalle başkanlarına kadar, böyle bir gençlik olduğu sürece ülkemiz ve Adıyaman’ımız yükselmeye devam edecektir. İstişare toplantımızın sonunda gençlerimizle yükümüz için "Evelallah", akıbet için ‘Tamam İnşallah’ dedik. Geleceğe sağlam adımlarla yürüyen, verdiğimiz mücadeleye inanan gençlerimizle büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun. Bu verimli toplantı için Başkanımız Mevlüt Kuştepe’ye teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi

 Konuşması sonrası Gençlik Kolları Yönetimi Başkan Dağtekin’i sevgi gösterinde bulunurken gençlerin heyecanı gözlerinden okundu. Dağtekin’in gençlerle öz çekim yapması ise renkli anların yaşanmasına neden oldu.

Haber:gapolay