Adıyaman belediye başkanı Dr Süleyman KILIÇ Deprem sonrası ilk açıklamalarını GAP Olay'a yaptı.

Pazarcık merkezli 7.6 ve  7.5 lik depremlerle sarsılan Adıyaman'da depremin ilk anından itibaren yaşadıklarını Adıyaman belediye başkanı Dr.Süleyman Kılıç gazetemize açıkladı.

Depremin ilk anından itibaren iletişimde sorunlar yaşandığını belirten başkan Kılıç, felaketin boyutunun büyük olduğunu belediye ve yerel imkânlarla altından kalkılacak bir mesele olmadığına dikkat çekti.

Başta belediye binası olmak üzere memleketin her tarafında yıkılmış göçmüş binalarla büyük bir felaketle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Kılıç depremin yaralarının sarılması için Türkiye2nin Devlet-Millet el ele vererek dayanışma sergilediklerini belirtti.

Dr. Süleyman KILIÇ Deprem sonrası ilk açıklamalarını GAP Olay'a yaptı Suyumuz Kirli değil, ancak tedbir amaçlı içilmemesini tavsiye ediyoruz.

Adıyaman Belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç asrın en büyük felaketiyle karşı karşıya kalındığını, vatandaşın barınma, gıda vs sorunlarının çözümü için yoğun çalışıldığına dikkat çekerken, felaketten Adıyaman'ın ağır etkilendiğini içme suyu ihtiyacı için vatandaşların hazır su damacana su bir müddet kullanmalarını tavsiye etti.

Haber: GAP olay gazetesi