Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz’a kurultay öncesi açıklamada bulunan Mahmut Bozkurt adeta zehir zemberek açıklamalarda bulundu

38 MİLLETVEKİLİNE MEKTUP YAZIP KORAY AYDIN RAHATSIZLIĞINI DİLE GETİRDİM

‘..partimizi büyük hayallerle, ulvi gayelerle kurduk. Türk siyasi hayatının hanım efendisi Meral Akşener hanımın çağrısıyla geldim. Millet memleket meselelerinde çorbada bizim de tuzumuz olsun istedim. Partimiz kurulurken büyük heyecan vardı. Toplumun milletin bizden beklentileri yüksekti, derken bir el parti içerisinde bu işe sarılan partiye destek olan, değer katan kimseleri küstürmeye başladı. Türkiye’nin her tarafından gelen şikâyetler aynı noktada toplanıyor, herkes teşkilat başkanı Koray Aydın’ın teşkilatlara maksatlı yaklaşımından rahatsız.

PARTİYİ ELE GEÇİRMEYİ HEDEFLİYOR

 İl ve ilçelerde yapılan kongrelere perde arkasından müdahil oluyor. Parti içerisinden güç toplayıp partinin hayrına kullanacağına inanmıyorum..

Koray Aydın şikâyetlerini dinlediğimizde, yapmaya çalıştığı şey partiyi büyütmek, oy oranını artırmanın ötesinde partiyi ele geçirme arzusu ap açık görünüyor.

KORAY AYDIN’I İSTİFAYA DAVET EDİYORUM

Koray Aydın’la bir çatı altında bir partinin yönetiminde asla olmak istemem, bu eleştirilerimi de kendisinin yüzüne de yaptım. 38 milletvekiline yazdığım mektupta eleştiri ve Koray Aydın’la ilgili tespitlerime milletvekilleri de katılıyor ve bana da olumlu dönüş yaptılar.

KURULTAYDA PARTİYE YÜK OLANLARI TASFİYE EDECEĞİZ

Üzerine basa basa söylüyorum Koray Aydın bu gün istifa etsin İYİ partinin oyu %5 aynı hafta artar. Kurultayda bu durumu delegeye de anlatacağız ve bu gibi partimize sıkıntı çıkaran, şahsi egoları ve arzuları istikametinde strateji geliştirenleri de hüsrana uğratacağız. dedi

 Mahmut Bozkurt’un 38 milletvekiline yazdığı mektup elimize geçti işte o mektup

‘ Çok değerli milletvekilim kardeşim. Bu mesajı size Mahmut Bozkurt olarak yazıyor ve okumanızı rica ediyorum. Korkusuzların kurduğu İYİ Partiye, bir korkusuz kardeşiniz olarak gen. Baş. Meral Akşener,in (BACIMDIR) teklifi üzerine katılan bir kardeşinizim.

 Adıyaman gibi zor bir coğrafyada iki seçim geçirdim. Toplam altı ayım ilimde geçti. Seçimlerden ilimde en iyi sonuçları almak için çabaladım. Son belediye seçimlerine, ittifak dışında, tek olarak girdik. %12 gibi yüksek bir oyla, 81 il içinde birinci çıkarak büyük bir başarıyı gerçekleştirdim. İl genel meclisi üyeliğine ülkücü bir kardeşim İl. Bşk. Tarafından aday gösterildi. Bu ismin yanlış olduğunu, şehir ve köylerde karşılığının olmadığını söyledim. Başkan bana bütün MHP. lilerin oy vereceğini ifade ettiler, ben ise Adıyaman, da MHP nin hiç bir dağılma yaşamadığını ve oy vermeyeceklerini, doğacak sonuçtan, da kendisinin mesul olacağını söyledim.

Seçim sonucu partimizin oyu %12 oldu. İl mec. Oyu %2 oldu. Ülkücü oyların tamamı % yarım olmuştur. Bunlar kayıtlarda mevcut.

Sayın vekilim, geçtiğimiz pazar, Adıyaman il kongremiz yapıldı. İl başkanı aldığı talimatlar ve toplam on adet hizipçiyle, delege yapısını birkaç ailenin bireylerinden oluşturmuşlar. Delege yapısı benim oylarını aldığım tabanla hiç örtüşmedi.

Bir tek Bozkurt soyadı da bulunmamaktadır. Birkaç hain, Mahmut BOZKURT’u bu hizipçilerin önüne atarak, kongreyi kazandıklarının sarhoşluğunu yaşıyor.

Mahmut Bozkurt en az %10 luk tabanıyla dimdik ayaktadır. Bu başarıyı %20 e taşımanın hesabını yaparken genel. Merkez. Bu tuzakla karşı karşıya kaldım. Ama kazanan BEN oldum. Ben ilimde İZ bırakmış bir isim olarak hep nesilden nesile var olacağım. Zaman bunun şahidi olacaktır.

KORAY AYDIN’IN TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINI TANIMIYORUM

Teş. Bşk. Koray bey bu organizasyonun baş mimarıdır. Bu kongre onunla benim aramda geçmiş ve kağıt üzerinde Koray bey kazanmıştır. İlçe başkanlarımı dahi tek tek arayarak, organizasyonu tamamlamıştır. İYİ partiye çok büyük emekler veren kardeşiniz olarak, Koray beyin teş. Bşk. lığını tanımıyorum.

ÜLKÜCÜLERİN KARDEŞİ, ATATÜRK MİLLİYETÇİSİYİM

 İhraç yolları kendisine açıktır. Değerli kardeşim ben ÜLKÜCÜ değilim, ama Ülkücülerinde kardeşi olan ATATÜRK Milliyetçisiyim. Gücümü Demokrat parti, Adalet, Doğru yol, ve Anavatan partilerinden alan, kökleride buralarda olan bir kardeşinizim.

 İlimde ve halkımda bu duruşum, Milliyetçi duruşumla birleşerek benim üst kimliğim olmuştur. Bu duruşumdan dolayı, kimseye teslim olmam, tabanımda kimse etki edemez, kimsede KAZANDIM diye sevinemiyecektir. SAYGILARIMI arz ediyorum. MAHMUT BOZKUT. 20, 21 ci dönem Adıyaman Mv.’

Haber:GAPOlay