Adıyaman’ın sıra dışı siyasetçisi Samsat belediye başkanı Halil Fırat, ilçeye yaptığı yatırımların yanı sıra, sosyal faaliyet ve çabalarıyla da gündem olmaya devam ediyor.

Bayrama üç gün kala ilçede bütün haneleri tek tek gezerek vatandaşlarla bayramlaşan Halil Fırat, her haneye bir alışveriş merkezinin kartlarından hediye verdi, rastladığı bütün çocuklara da bayram harçlığı vererek bayramlarını kutladı.

Günün önemli bölümü vatandaşların kapısını çalıp bayramlaşan Fırat vatandaşlardan gördüğü ilgiden de oldukça memnun.

Çocukların ‘BAŞKAN, BAŞKAN’ diyerek boynuna sarıldığı Fırat, çocukların ilgisi sevgisi yorgunluğumu alıyor diyerek şunları söyledi ‘.. bu ilçemiz tarihte önemli uygarlıklara ev sahipliği yapmış kadim bir kent. Binlerce yıl önemli olaylara tanıklık etmiş bu kentten çok önemli isimler yetişmiş. Büyük savaş ve depremlere vs tanıklık etmiş bir kent.

En son yaşadığımız iki acı deprem sonrası il olarak ta 7.7 ile ilçemizden Adıyaman merkezde ikamet eden çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. İl olarak ve ülke olarak kaybımız ve acımız büyük.

İlk defa bu kadar hüzünlü bir bayram kutluyoruz. İstedim ki bütün hemşerilerimle bire bir bayramlaşayım.

Mehmet Doğan Vatandaşların Bayramını kutladı Mehmet Doğan Vatandaşların Bayramını kutladı

Hem bayramlaşıyoruz hem de vatandaşların istek ve şikâyetlerini de bire bir dinlemiş oluyoruz.

Hüzünlü bir ramazan bayramı kutluyoruz depremde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Yaralılara şifa diliyorum. Yaraların sarılmasını hep birlikte ayağa kalkmayı temenni ediyor bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum’ dedi.

Samsat’lı vatandaşlar Halil Fırat’ın ayaklarına kadar gelip kendileriyle bayramlaşmasını ve halkla ilişkiler de ki başarası nedeniyle Samsat ilçe ’de oy veren vermeyen herkesin takdirini görüyor.

Türkiye’de belediye başkanı olarak adından en çok söz edilen başkanlardan Tunceli belediye başkanı Mehmet Maçoğlu, Ağrı belediye başkanı Savcı Sayan’la birlikte adından en çok söz ettiren belediye başkanları arasında Samsat belediye başkanı Halil Fırat’ta var.

Haber:GAP olay