SPOR

Halil Fırat: Rekor oy çıkaracağız

Abone Ol

AK Parti Samsat belediye başkanı Halil Fırat TBMM başkanlık divanı kâtibi Mardin AK parti milletvekili Şehmus Dinçer Samsat ilçe ’de gezi ve temasları sırasında vatandaşlarla bire bir görüştü, esnafla sohbet etti onları dinledi ve kaldırımda esnafla tavla oynadı.

Belediye başkanını ziyarette Dinçerler, başkan Fırat’tan çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

 iki ağır deprem geçiren ve sular altında kalma felaketi yaşayan Samsat’ta ekibiyle beraber imza attığı projeleri anlatan Samsat belediye başkanı Halil Fırat ‘2023 seçimlerinde Samsat ilçede rekor oy’a imza atacağız’ dedi.

İlçe merkezinde temaslarında vatandaşlardan gördüğü ilgiye memnun kalan Şehmus Dinçer Samsat’ta devam eden çalışmalarıda yerinde takip etti.

Sahabe Saffan Bin muvattal türbesi projesini de inceleyen Dinçerler Atatürk barajı kıyısında vatandaşlar için yapılan sosyal sportif tesisleri isabetli buldu.

Gezi ve temaslar sonrası gazetemize bilgi veren Samsat belediye başkanı Halil Fırat alt yapı, yol, cadde ve sokaklarla ilgili çalışmalarda sona gelindiğine dikkat çekerek, ilçenin ağaçlandırılmasıyla da Samsat ilçeyi yaşanabilir ilçeler arasına gireceğini söyledi.

Kaynak: gapolaygazetesi