MHP genel merkezi tarafından Niğde belediey başkan adayı olarak ismi açıklanan Niğde Üniversitesi  Rektör yardımcısı Prf.Hamdi Doğan Ülkücü camianında sevdiği saydığı bir isim.

MHP genel merkezi tarafından ismi açıklanan Prf.Hamdi Doğan adaylığının duyrulması sonrasında sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınlayarak şunları söyledi:

SANKO'LU ÖĞRENCİLER İKİNCİ OLDU SANKO'LU ÖĞRENCİLER İKİNCİ OLDU

Kıymetli hemşehrilerim,

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Saygıdeğer Genel Başkanımız Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Devlet BAHÇELİ beyefendi tarafından Niğde Belediye Başkan Adayı olarak sizlere takdim edildim. Öncelikle Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’ye Niğde Milletvekilimiz Sn.Cumali İNCE’ye, MHP Niğde İl Başkanımız Sn.Aytekin TÜKENMEZ’e, Liderimizin Özel Kalem Müdür Yardımcısı, Hemşehrimiz Sn.M.Bilal AYDIN’a, Niğde Merkez İlçe Başkanımız Sn.Musa ÇELİK’e , Ülkü Ocakları İl Başkanınız Sn.Alper Doğanay’a , KAÇEP Başkanımız Sn. Zeynep Derya ÇETİN’e ve teğm teşkilat yöneticilerimize nihayetinde tüm Niğdeli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi hep birlikte gönül birliği ile ayırmadan ayrışmadan Niğde’mizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için var gücümüzle çalışma vaktidir.

Sevgi ve saygılarımla.

Prof.Dr.Hamdi DOĞAN

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı

haber: GAP olay