Kahta siyasetinin marka isimlerinden Akıncılar belde belediye başkanı İsmet Çetinkaya, sosyal medya hesabından seçmenden son kez oy istedi. 

Akıncılar beldesinin kuruluşundan beri belediye başkanlığı yapan ismet Çetinkaya kırılması zor bir rekora'da imza attı. En uzun süre belediye başkanlığı yapan belediye başkanları arasında yer aldı.

ismet Çetinkaya'nın sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

Akıncılar'daki değerli seçmen kardeşlerimden SON kez oy istiyorum.

Görev yaptığım süre içinde, Sayın cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi ve milletvekillerimizin desteği ile Akparti Teşkilat başkanlarının yardımı ile, Akıncılarda Belediye olarak bir çok hizmete imza attık.

Abdurrahman Tutdere Bayramı kutladı Abdurrahman Tutdere Bayramı kutladı

*Akıncılar'da ulaşım sorunu ortadan kalktı.

*Akıncılar'da eğitim-öğretim kalitesinin yükselmesi için yeni eğitim-öğretim binaları yapıldı.

*Akıncılar'da doğalgaz hizmete girdi.

*Akıncılar'da 200 kişilik Tekstilkent’te, gençlerimiz çalışarak kazanç sağlamaktadırlar.

*Deprem mağdurlarına 85 konut için ihale yapıldı ve bu yıl içinde konutlar teslim edilecek.

*Akıncılarda Altyapı ve üst yapı, ve içmesuyu tamamen bitti.

*Akıncılarda 2 halı saha ve gençlik merkezi, gençlerimize hizmet veriyor.

Gönül dostlarım,

Yarım asırdır çıktığım bu kutlu yolda, Akıncılar'ın topraklarında iz bırakan hizmetlerimizle birlikte, halkımızın daha aydınlık bir geleceğe adım atması için kararlılıkla mücadele ettim. Ancak şimdi, Akıncılar halkına hizmet etme aracı olarak gördüğüm siyaset serüvenim bu seçimle nihayete erecektir. Bu son dönemimde, Akıncılar halkının yüzünde tebessüm oluşturacak hiçbir sorun bırakmamak için, tecrübelerimle ve sizlerin verdiği destekle yürüyüşümü sürdüreceğimden kuşkunuz olmasın. Çünkü biz, sadece küçük bir kasaba değil, daha da önemlisi büyük bir aileyiz. Bu sebeple, Akıncılar'ın huzurunu ve mutluluğunu daim kılmak, onun adını güzellikle anılan, şirin ve örnek bir İLÇE haline getirmek en büyük hayalim ve arzumdur. Bu duygu ve düşüncelerle, Akıncılar seçmenine ve tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Yolumuzu aydınlatan umutlarla, birlikte daha güzel yarınlara doğru yürümek dileğiyle. Allah’a emanet olunuz.

Haber: GAP olay