Türkiye'nin önemli ses sanatçılarından Kahtalı Mıçe Antalya'da bir müddettir tedavi görüyordu. Hakkında vefat ettiği haberlerini Kahtalı Mıçe'nin Avukat Hacı Yusuf Altuğ yaptığı açıklamayla yalanlandı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI:

Değerli büyüğümüz ve sevilen sanatçımız Mustafa Aslan’ın (Kahtalı Mıçe) vefat ettiğine dair asılsız haberler yayımlanmaktadır. Bu tür asılsız haberlerin, çeşitli medya organları ve sosyal medya platformlarında dolaşması, hem sanatçımızı hem de onu sevenleri derinden üzmektedir.

Halen tedavi süreci devam eden sanatçımız, bu tür yalan haberlerden olumsuz etkilenmektedir. Halkımızın yanlış bilgilendirilmesine ve kamuoyunun gereksiz yere meşgul edilmesine neden olan bu asılsız haberlerin yayılmasında rol oynayan şahıslar ve ilgili medya kuruluşları hakkında gerekli hukuki girişimlerin başlatılacağını kamuoyuna duyurmak isteriz.

Temizlenmeyen Enkazlar Vatandaşı Çileden Çıkardı Temizlenmeyen Enkazlar Vatandaşı Çileden Çıkardı

Sanatçımızın sağlık durumu hakkında en doğru ve güncel bilgileri sadece resmi kaynaklardan takip etmenizi önemle rica ederiz. Bu zorlu süreçte, değerli sanatçımıza gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederiz.

AV.Hacı Yusuf Altuğ

Türk dünyasının en iyi gazelhanlarından kahtalı Mıçe'ye sağlık ve şifa diliyoruz.

Daha öncede benzer söylentiler üzerine sosyal medya'da Kahtalı Mıçe şu açıklamayı yapmıştı:

Kahtalı Mıçe’den açıklama geldi:

Evet hastayım, Antalya’da ince bağırsak kanseri tedavisi görüyorum. Bunun için kemoterapi alıyorum ve hastanede değil otelde kalıyorum.

Ulusal basında çıkan haberlerde Gırtlak kanseri olduğumu ve maddi destek beklediğime dair paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.

6 doz kemoterapi verildi. 4 dozunu oldum kaldı 2 doz. Haziran ortasında onları da yapıp kanserli kitleden kurtulacağımı umuyorum. Bahsedildiği gibi ağır yatalak hastalığım yoktur. Kimseden maddi bir beklentim de yoktur

Herkesten Allah razı olsun. Dualarınız bana yeter. Sağolun varolun

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz