Besni Kaymakamı Nazlı Demir’e ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara ve İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın eşlik etti.

Kaymakam Demir ziyaretleri kapsamında ilk olarak Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu’nu ziyaret ederek tarihi Kızılin köprüsünün maketini hediye etti.

Daha sonra hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesinin Gaziantep’e kazandırdığı Servi Erdemoğlu Camiini ziyaret eden Kaymakam Demir, ülkenin dört bir yanında yaptıkları hayır işlerinden dolayı Ali Erdemoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Demir, “Besnili hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu’nu ziyaret ederek Besni’mizin en önemli tarihi eserlerinden olan Kızılin Köprümüzün maketini kendisine hediye ettik. Ayrıca annesi Servi Erdemoğlu teyzemiz adına Gaziantep’te yaptırdığı 3500 kişilik kapasitesiyle muhteşem bir eser olan Servi Erdemoğlu Camisini ziyaret ettik. Gerek Besni’miz için gerekse memleketimizin her bir köşesi için elinden geleni esirgemeyen her daim devlet-millet işbirliğinin en somut örneklerini ortaya koyan Erdemoğlu ailesine çok teşekkür ediyoruz. Rabbim tüm hayır sahiplerinin hayrını kabul etsin.” dedi.

Hayırsever iş adamı Ali Erdemoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirerek Kaymakam Demir ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak:PHA