GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beraberinde genel başkan yardımcısı Yılmaz Çoban’la Eğitim bir-sen Adıyaman şube başkanlığına seçilen Ali Deniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kıymaz eğitim eksikliğinin bütün meselelerin temelini oluşturduğuna dikkat çekerek şunları söyledi ‘ Ali Deniz başkanıma hayırlı olsun ziyaretine geldik. Eğitim camiası büyük bir camia, memur sayısı, öğretmen sayısı, idareci sayısı ve öğrenci sayısı olarak Adıyaman'ın da Türkiye'nin de en büyük camiası eğitim camiasıdır.

 Eğitim camiasının sorunları, eğitimcilerin sorunları ve çözümü yolunda önemli görev ifa edecek olan sendikadır. Adıyaman’ın en büyük sendikası sayılan Eğitim sendikasına başkan seçilen Ali Deniz ve arkadaşlarına hayırlı olsun diyoruz.

 Görev alan arkadaşlar önümüzdeki süreç ve dönemde eğitimcilerin sosyal tesislerden yararlanması hususunda devam etmekte olan çalışmalar var, eğitim camiasının çözümü yolunda kendilerine ve yönetimine önemli görevler düşüyor

Biz Adıyaman basını olarak her sorunun temelinde eğitimin yattığına inanıyoruz, bu açıdan da eğitimi önemsiyoruz. Sendika yönetiminin, idarecilerinin Adıyaman'ın eğitim kalitesini yükseltilmesi konusunda atacakları her adımda, ortaya koyacakları her proje de biz Adıyaman basını olarak destekleyeceğiz ve yanlarında olacağız’ dedi.

DENİZ: YEREL BASIN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eğitimbir-sen Adıyaman il başkanı Ali Deniz ‘..Öncelikle çok teşekkür ediyorum. GAP gazeteciler birliği cemiyeti genel başkanımız Sayın Kıymaz ve genel başkan yardımcısı Yılmaz Çoban ile birlikte 7.olağan kongremiz sonrası hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

 Ben başkanıma özellikle teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar her zaman eğitimcilerin yanında olmuştur bizler de malum ilimizin en büyük sendikasıyız. Eğitimcilerin yetkili sendikacısıyız dolayısıyla eğitimle ilgili bir sorunun çözümü noktasında irade ortaya koyan yöneticileriyiz. Dolayısıyla basınımızla birlikte bugüne kadar Adıyaman'ın eğitim sorunları ile ilgili çok şey paylaştık kendilerinden hep destek aldık. Başkanımla bugüne kadar bu süreçle tanıştık Adıyaman'ın her zaman eğitimle ilgili sorunlarının hep sözcüsü oldu. Hep önde gideni oldu bu konuda bizi cesaretlendiren tarafı oldu. Değerli başkanıma hem bu ziyaretleri için hem de bundan sonra Adıyaman'ın eğitimi ile ilgili yaşayacağımız sıkıntılarla ilgili birlikte ortaya koyacağımız sorunları kendi ifadesiyle vereceği destekten dolayı da teşekkür ediyorum. Nezaketi bizleri onurlandırmıştır ben hem ona hem de Yılmaz başkanıma teşekkür ediyorum hoş geldiler sefalar getirdiler’ dedi.

Kaynak:gapolaygazetesi