GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Şanlıurfa temasları sırasında Şanlıurfa GAP gazeteciler cemiyeti başkanlığına seçilen Gazeteci-Yazar Mehmet Canbek’e ve Basın ilan kurumu yönetim kuruluna seçilen Şanlıurfa Çalışan gazeteciler cemiyeti başkanı Tahir Gülebak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa GAP gazeteciler cemiyetinde gerçekleşen ziyarette genel başkan Kıymaz, Şanlıurfa GAP gazeteciler cemiyeti başkanı Mehmet Canbek’e hayırlı olsun ziyaretinde çalışmaları hakkında başkan Canbek’ten bilgiler aldı ve bölgesel manada sorunların kısa sürede çözümü için Gazetecilerin Dayanışmasına ihtiyaç var dedi.

 Yeniurfa gazetesi muhabirinin ziyaretle ilgili sorusu üzerine genel başkan Kıymaz şu değerlendirmede bulundu ‘ Yeniurfa Gazetesi imtiyaz sahibi ve GAP Gazeteciler Birliğinde Genel Başkan yardımcılığı yapan değerli meslektaşımız Mehmet Canbek, Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti başkanı olması münasebeti ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Yurt içi ve yurt dışına ziyaretlerim ve yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle gecikmeli olan bu ziyaretim bu gün kısmet oldu gerçekleşti, değerli dostum kardeşim Şanlıurfa basının çok değerli ismi Mehmet Canbek duruşuyla çizgisiyle, sektörde yaptığı hizmetler ile sektöre katkı sunan Mehmet Canbek kardeşime başarılar diliyorum.

Şanlıurfa'ya yeni göreviyle katkı sunacağına inanıyorum, Şanlıurfa'da meslek standardının yükselmesine katkı sunacağı kanaatindeyim.

Şanlıurfa’mız son yıllarda büyük bir göç aldı. Bu göç ile beraber ekonomisi de genişledi sorunları da büyüdü.

Şanlıurfa’ya çeşitli alanlarda yeni yeni yatırımlar oldu. Çeşitli alanlarda büyüyen bir kentimiz Şanlıurfa, Şanlıurfa basınını da bu açıdan fazlasıyla önemsiyorum

 Mehmet Canbek’in sektörümüze yönelik çabalarında, Şanlıurfa için göstereceği gayretlerde her zaman yanında olur, destek veririz.

Yaşadığımız deprem felaketi ve sel felaketinde hayatını kaybeden bölgemizden çok sayıda insanımız oldu. Bu depremden Şanlıurfa'da etkilenmişti vefat eden dostlarımız olmuştu, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz, yararları acil şifalar diliyoruz. Zarar görenlere daha bereketli kazançlar işlerinin yoluna girmesini diliyoruz, önümüzdeki haftalarda Ramazan Bayramı’na erişeceğiz sağlık sıhhat içerisinde Ramazan bayramlarına erişmelerini diliyoruz. Mehmet Canbek kardeşime de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum’ dedi.

GAP gazeteciler cemiyeti ziyareti sonrasın da , Genel başkan Kıymaz ve Başkan Mehmet Canbek basın ilan kurumu yönetim kurulu üyeliğine seçilen Urfanatik gazetesi sahibi ve Çalışan gazeteciler cemiyeti başkanı Tahit Gülebak’a yeni görevi nedeniyle Hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

KIYMAZ VE CANBEK, TAHİR GÜLEBAK’I ZİYARET ETTİ

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Tahir Gülebak’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı, digital platformda Ip tv olarak yayın yapan Urfanatiktv stüdyosunu gezdi ve şunları söyledi “Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Basın İlan Kurumunun Yerel Gazetecilerden Sorumlu Temsilcisi olarak seçilip yönetime giren Tahir Gülebak kardeşimizi,  Şanlıurfa ziyaretimiz kapsamında Şanlıurfa GAP Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Canbeyli ile ziyaret ettik.

Tahir Gülebak Şanlıurfa basınında bir standartta yayın yapan bir kardeşimizdir, uzun bir müddettir de dostluğumuz, arkadaşlığımız var.

Şanlıurfa büyüyen, sürekli nüfus alan her alanda gelişen bir ilimiz, bu gelişmenin sonucu basın sektörüde paralel olarak gelişiyor.

Büyüyen kentler ve çözüm bekleyen sorunların çözümü, sektördeki arkadaşlarımızın rahat çalışma ortamına kavuşabilmeleri ve organize olmalarına bağlıdır.

Depremde Adıyaman’ımız çok ağır bir felaket yaşadı, çok sayıda meslektaşımızı kaybettik. Basın merkezleri yıkıldı arkadaşlarımız vefat etti bir kısmı da göç etti.

Bu ağır felaket sonrası bölgenin ayağa kalkmasında basın sektörünün gayreti çok etkili olacaktır.

Mübarek Ramazan ayının son haftasına girildi bir müddet sonra bayram kutlayacağız, bu vesile ile şimdiden Şanlıurfalı meslektaşlarımın ve hemşerilerimizin mübarek ramazan bayramlarını kutluyorum Tahir Gülebak kardeşimizin de basın ilan kurumunda göreve gelmesinden dolayı kendisine hayırlı hayırlı olsun diliyorum” dedi.

CANBEK “BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS OLMUŞTUR”

Tahir Gülebak’ın BİK Yönetim Kuruluna seçilmesinin büyük bir şans olduğunu ifade eden GAP Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Canbeyli; “Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Urfanatik Gazetesi İmtiyaz sahibi Tahir Gülebak kardeşimizi ziyaret ettik. Tahir Bey’in Basın İlan Kuruluna seçilmesi özelikle yerel gazeteler için büyük bir şans olmuştur hem Anadolu Gazeteleri hem bizim bölgemiz için büyük bir şans olmuştur. Tahir Beyi tebrik ediyoruz. Bugün de bu vesileyle sayın GAP Gazeteciler Birliği genel Başkanımız Zeynel Abidin Kıymaz ile birlikte ziyaret ettik.

Bölgesel manada işbirliğini önemsiyoruz. Bu vesile ile deprem nedeniyle Adıyamanlı kardeşlerimizden ölenlere Rahmet diliyoruz. Yaraların bir an evvel sarılmasını diliyorum”  dedi.

Kaynak: GAP olay gazetesi

Milletvekili Alkayış:” Adıyaman adeta açık hava müzesidir” Milletvekili Alkayış:” Adıyaman adeta açık hava müzesidir”