AK parti Kâhta belediye başkan adayı Mehmet Can Hallaç gazetemize verdiği röportajda tecrübelerinin ışığında yapcakları çalışmalarla Kâhta’nın modern şehir olacağını söyledi.

Adıyaman’da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen törenle adaylığının açıklanması sonrası, gece gündüz seçmenlerini gezip dinleyen Hallaç, diğer yandan projelerini de vatandaşla paylaşıyor.

Hallaç gazetemize gezi ve temasları sırasında verdiği röportajda şunları söyledi;

Kâhtalı hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. Kâhta insanı seçimlerde görevini yapıyor fakat bunun karşılığını belediye olarak halka vermekte yetersiz kalıyorlar.

Gezdiğim her sokakta cadde de vatandaşlarımızı dinliyorum, herkes genelde bu hususta hemfikirler.

Kâhta’da siyasetin zor olduğu söyleniyor fakat bu durum o kadar zor değil, Kâhtalı çok şey istemiyor.

Kâhtalıların yaşadığı sıkıntıları biliyorum, bizlerden hizmet talep etmektedirler.

Ben Şanlıurfa’da Çevre il müdürlüğü yaptım. Şanlıurfa büyükşehir belediyesin önemli görevlerde bulundum. Bu tecrübelerimizin ışığında hayata geçireceğimiz projelerle Kâhta’nın modern yaşanabilir kent olması için her şeyi yapacağız.

Milletvekili Şan: Seçimin kaybedeni yok, kazanan Kâhta olmuştur Milletvekili Şan: Seçimin kaybedeni yok, kazanan Kâhta olmuştur

Kâhta geniş coğrafyası, tarihi yapıtları, genç nüfusuyla Kâhta ilçemiz artık ilçe olmanın ötesinde bir şehir olarak geleceğini planlayacağız ve yaşanabilir modern bir Kâhta ortaya çıkaracağız.

Kâhta’da dışarıdan gelen göçle hızlı bir nüfus artışı var. Bu kentin geleceğini iyi planlamamız lazım. Gençlerin sosyal sportif ve kültürel faaliyetleri için tesislere ihtiyaç var. Vatandaşlarımızın sosyal faaliyetleri için tesislere ihtiyaç var.

Spor tesisleri, meslek edinme kurslarının yanı sıra yüzme havuzları gibi tesis ihtiyaçları önceliğimiz olacak.

Kâhta Nemrut turizminin geliştirilmesi için çabalarımız olacak, Kâhta’ya gelen turistleri Kâhta’da ağırlayacak tesislerle modern Kâhta ortaya çıkaracağız.

 Nemrut’u ziyaret edenlerin birkaç gün Kâhta’da dinlenebilmeleri için Bongol tipi konaklanacak tesisler, dinlenme tesisleri yaptığımızda buraya gelenlerde birkaç gün burada kalacaklardır.

Sadece bu günü değil geleceği de planlamak hususunda iyi bir idare ortaya koyacağız.

Gençlerimizin kadınlarımızın pozitif ayrımcılıkla destekleyeceğiz.

Bize destek olan gençlerimizi Kâhtalıları mahcup etmeyeceğiz.

Yirmi bir belediye başkan aday adayı vardı AK Parti’de dolayısıyla aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın da aday gösterilmeyince üzülenler oldu. Bu normal bir durumdur. Fakat hepimiz Kâhta’yı ileri taşıma amacıyla bu işe talip olduk.

O arkadaşlarımızın da bizlere desteklerini bekliyorum. Bizler çalışıp iyi işler yaptığımızda onlarda bundan dolayı mutlu olacaklardır.

Kâhta’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Hızlı bir şekilde işe başlayarak ilk yıl ve son yıl neler yapacağımızı planlayacağız.

Ben belediyelerde önemli görevlerde bulundum. Yurt dışı görevlerimde de kazandığım tecrübelerle Kâhta’ya en iyi şekilde hizmet edeceğim.

Kâhtalılar bize güvensinler, bizim Kâhta için hayallerimiz var, tek başına bir kişiyim ama hep birlik olursak daha güçlü oluruz ve sorunları daha çabuk çözeriz. Bu nedenle Kâhtalıların dualarıyla ve oylarıyla bize destek vermelerini bekliyorum.

GAP olay gazetesinin şahsıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum.

Haber: GAP olay