Beraberinde Samsat Belediye başkanı Halil Fırat ve AK parti Samsat ilçe başkanı Hasan Erdem’le Samsat kaymakamlığı ve çeşitli kurumlara ziyaret sonrası Samsat merkeze bağlı Örentaş köyü ziyaret edildi. Köy muhtarı Halit Yelboğa’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ve Mektubunu takdim eden Milletvekili Halil Fırat halkın ilgisinden oldukça memnun oldu.

Örentaş muhtarı Cumhurbaşkanının kendilerini düşünerek mektup yollamasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Muhtar Yelboğa ‘2018 seçimlerinde Samsat ilçemizden AK partiye, Cumhurbaşkanımıza %94 gibi bir rakamla destek oyu verdik. Cumhurbaşkanımız dünya lideridir kendisini çok seviyor ve dua ediyoruz. 2023 seçimlerinde %94 rakamını aşarak bir rekora imza atacağız. Milletvekilimiz Halil Fırat ve belediye başkanımız Halil Fırat ilçemizin sorunlarına duyarlılar, ilçemiz için gayretliler mahallemize köylerimizin sorunlarına ilgileri bizleri memnun ediyor’ dedi.

AK parti heyeti daha sonra Uzuntepe, Biriman ve Akdere köylerini ziyaret ettiler. Vatandaşlarla bir araya gelip sorunları dinlediler, çözümü için yapılacakları konuştular.

Milletvekili Halil Fırat: Vatandaş bizleri bağrına basıyor

Adıyaman’ı karış karış gezip vatandaşlarımızla beraber iç içe çalışıyoruz. Her sorun beklemeden anında bizlere ulaşıyor ve sorunları hızla çözüyoruz.

Bu gün Cumhurbaşkanımızın mektubunu muhtarlara takdim ettiğimizde gördüm ki vatandaşlarımızın güveni ve desteği bizlere artarak devam ediyor.

Bizlere Samsat ilçemizde %94 gibi bir oy vererek destek olmuşlardı, biz bu desteği unutmayacağız ve Samsat’ın projelerinin daha hızlı tamamlanması için çabalarımızı artıracağız. Samsat halkının şahsıma ve partimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

FIRAT: UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Gezi sonrası değerlendirmede bulunan Samsat Belediye başkanı Halil Fırat ‘.. Birkaç gün önce TBMM milli savunma komisyon başkanımız AK parti milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet ilçemizi ziyaret ettiler yapılan çalışmaları incelediler. Devam eden projelerin yanı sıra yapımına başlanmak üzere olan projeler için istişarelerde bulunuldu.

Bu gün AK parti milletvekilimiz Halil Fırat Bey ilçemize geldi köylerimizi mahallelerimizi ziyaret ettiler. Her soruna karşı duyarlılar. Bu gün gün boyu vekilimiz vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. Belediye olarak bizlerin çalışmalarını gözlemlediler. Milletvekilimizle tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Samsat için ne istediysek vekillerimiz başta Ahmet Aydın olmak üzere taleplerimizi karşıladılar.

Haber: GAP olay