Mahalli idareler seçimleri için partiler adaylarını açıklamaya devam ederken, şanlıurfa'da olduğu gibi muhalefetin AK parti adayına karşı tek aday etrafında birleşme çalışmalalrı Adıyama'da da olabilir.

Güçlü kulis bilgilerine göre CHP,İYİ Parti, Deva, Gelecek'le beraber saadet partisi ve yeniden Refah partisi de bu çalışmaya sıcak bakıyor.

KIYMAZ: DEPREM BÖLGESİNDE BAYRAM KUTLAYAMIYORUZ KIYMAZ: DEPREM BÖLGESİNDE BAYRAM KUTLAYAMIYORUZ

Siyasi partilerden bu çalışma ile ilgili resmi çalışma olmazken Adıyaman kamuoyu Adıyaman eski belediye başkanı Abdulkadir Kırmızı veya son genel seçimde bağımsız aday olan Seçim Çakır'ın Yeniden refah partisi vaya başka bir muhalefet partisinden tek aday olarak açıklanağı konuşuluyor.

Bilindiği üzere Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayının mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül olmasını istemeyen AK partinin önemli isimlerinden Kasım Gülpınar AK partiden istifa ederek Yeniden Refah partisinin Şanlıurfa belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarına başladı. 

Daha önceki dönemlerde de Şanlıurfa'da Eşref Fakıbaba bağımsız olarak seçime girip belediye başkanı olmayı başarmıştı.

Son yılların en çekişmeli geçeceği tahmin edilen yerlerde sürpriz aday ve sonuçlar olurmu? Bu soru 60 gün içinde cevap bulacak.

Okurlarımızla paylaştığımız kulis bilgilerinin doğruluğu yakon zamanda tarafların açıklamalarıyla netleşecektir.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz