Ak Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, Merkez İlçe Sandık Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bir konuşma yaparak, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti’nin bütün seçimlere her zaman için hazırlığının tam olduğunu ve AK Parti mensuplarının seçim çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürdüğünü söyledi.

AK PARTİ 365 GÜN SAHADA OLAN PARTİDİR

Adıyaman TPAO Konferans Salonu’nda düzenlenen Ak Parti Merkez İlçe Sandık Yönetim Kurulu ve Müşahitlerin Eğitimi Toplantısı’nda konuşan Milletvekili Av. Mustafa ALKAYIŞ, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran olmak üzere bütün yöneticilere ve teşkilat üyelerine teşekkürlerini sunarak başarılar diledi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın öncülük ettiği ve halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği AK Parti’nin bugün ülkemizin en tecrübeli ve en donanımlı siyasi hareketi olduğunu söyleyen ALKAYIŞ, Genel Merkez’den Mahalle Başkanlıklarına kadar Partimizin bütün mensuplarının sağlam adımlarla ve samimi bir şekilde çaba gösterdiklerini vurguladı.

AK Parti’de seçim çalışmalarının seçimden seçime yapılmadığını; seçimin ertesi günü başlayıp diğer seçime kadar devam ettiğini söyleyen Milletvekili Alkayış, 31 Mart’ta da Ak Parti’nin il ve ülke genelinde çok başarılı sonuçlar elde edeceğini belirtti. Deyim yerindeyse yılın 365 günü bütün kademeleriyle birlikte sahada olan, milletimizle buluşup onların dertlerini çözmeye uğraşan ve her zaman dinamik bir yapıya sahip olduklarını belirten Milletvekili Alkayış, AK Parti’nin seçim başarılarının altında bu gayretlerin bulunduğunu dile getirdi. Görevi ve rütbesi ne olursa olsun AK Parti’de herkesin vazife bilinciyle hareket ettiğini, halka hizmet için koşturduğunu söyleyen Alkayış, seçimlerde sandıklarımızı yöneten ve demokrasinin tesisi adına önemli çabalar harcayan sandık görevlisi kardeşlerimize her zaman olduğu gibi bu seçimde de büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi. 31 Mart’ta da seçimlerin başlamasından sandıkların kapanmasına kadar, her aşamada, halkın iradesinin sandıklara tam olarak yansıması için AK Partili kadroların görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirten Alkayış, elde edeceğimiz zaferlerde Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Mahalle Başkanlarımızın, Kadın Kollarımızın, Gençlik Kollarımızın, İl ve İlçe Teşkilatlarımızın büyük payları olacağını dile getirdi.

ZİYA POLAT'A HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

İYİ parti merkez ilçe başkanı istifa etti İYİ parti merkez ilçe başkanı istifa etti

31 Mart’ta İnşallah Belediye Başkan Adayımız Sayın Ziya POLAT’la elde edeceğimiz yerel seçim başarısının en büyük mimarları şüphesiz sandık görevlilerimiz, bütün teşkilatlarımız ve AK Parti kadrolarımız olacaktır. Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve adaylarımıza artarak devam eden desteğini sahada açıkça gördüklerini belirten Milletvekili Alkayış, sandık görevlilerimizin seçim günü ortaya koyacakları gayretler ve tutacakları ıslak imzalı kayıtlarla AK Parti’nin zaferinin tutanak altına alarak tescilleneceğini söyledi. Yeni Adıyaman’ın oluşmasında ve projelerle hayat bulmasında Ziya POLAT Başkanımıza her türlü desteği verdiklerini söyleyen Milletvekili Mustafa ALKAYIŞ, halkımızın teveccühü sayesinde AK Parti’nin rekor bir oy oranıyla seçimlerden çıkacağını ve belediyecilik hizmetlerini başarıyla devam ettireceğini söyledi.

Haber: GAP olay