Ticaret Bakanı Dr.Ömer Bolat, İstanbul'da seçim çalışmalarına katıldı ve Güngören adayı Bünyamin Demir'e Güngörenlilerin oylarıyla destek olmaların istedi.

Cenazesi Depremden 14 Ay Sonra Bulundu Cenazesi Depremden 14 Ay Sonra Bulundu

istanbul'da ve Güngören bölgesinde AK parti teşkilatını ve seçim karargahını ziyaret eden Ticaret bakanı Ömer Bolat seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.

İstanbul temasları ve çalışmaları sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada Bolat şunları söyledi:

AK Parti'mizin İstanbul Haznedar Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret ederek teşkilatımızın kıymetli üyeleri ile bir araya geldik. Mahalli idareler seçimlerine dair çalışmalarımızı ve hedeflerimizi paylaştık. Yerel yönetimleri, halkımıza verdiğimiz değeri, sevgimizi, hizmet anlayışımızı doğrudan gösterebileceğimiz fırsat zeminleri olarak görüyoruz. İnanıyorum ki; aziz milletimizin yüksek teveccühleriyle 31 Mart seçimlerinde de 5 sene öncesinde olduğu gibi AK Partimiz zaferle ayrılacaktır. Bu vesileyle, Güngören Belediye Başkanımız ve aynı zamanda adayımız Sayın Bünyamin Demir’e ve AK Parti belediye meclis üyesi adaylarımıza seçim çalışmalarında Cenab-ı Allah’tan başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Haber: GAP olay