EDEP Adıyaman'da Şubat Ayı Toplantısını Yaptı EDEP Adıyaman'da Şubat Ayı Toplantısını Yaptı

Milli Yol partisi genel başkanı Remzi Çayır: EKONOMİK POLİTİKALAR ÜRETİMİ HEDEFLEMELİ

Milli Yol Partisi genel başkanı Remzi Çayır gazetemize yaptığı değerlendirmede mevcut ekonomik politikaların iflas ettiğini ve üretimi önceleyen bir ekonomik programa ihtiyaç olduğunu söyledi.

Remzi Çayır şaunları söyledi;

2 yıl önce kurulduk 2 seçim geçirdik. Seçime katılmak için çok çalıştık. Halen kendimizi tanıtacak fırsat bulamadık. Bu seçimde özellikle varlık sebebimizi ve hayallerimizi hedeflerimizi tanıtıyoruz.  

Bu seçim bu açıdan önemli.

 Özellikle Milli yol partisinin doğu güneydoğuda büyük ilgi göreceğine inanıyorum. Biz farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. Türk milletinin milli politikalarla vatandaşlarımızın karnı tok sırtı pek olarak şerefli bir şekilde başkalarına muhtaç olmadan mutlu yaşayacakları bir Türkiye meydana getireceğiz.

Şu an Besni’deyiz benim dedelerim Besni’de Göçer olarak yaşıyorlarmış bu topraklardan Kahramanmaraş’a göç etmişler. O açıdan buralar özellikle Besni benim için önemli bir yer.

Bu topraklar büyük bir felakete 6 Şubatta tanıklık etti ben depremin ilk günü öğle saatlerinde Kahramanmaraş’a geldim 2. 7.7 lik depreme Kahramanmaraş’ta yakalandım. İlk 3 gün organize olamadık. Deprem de il iki gün vatandaşın kendi arasında organize olarak kurtarma çalışmaları yürütüldü. Depremin 3.gununden sonra devlet sahaya indi .

Deprem bölgesinin özel ilgiye ihtiyacı var. Üretimi önceleyen ekonomik model tercih edilmeli. Mevcut ekonomik politikalar iflas etti.

Hak arayan itiraz eden bir yapıda olmamız lazım.

Haber: GAP olay