"Sağlık hizmetlerinde yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz"

Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da özellikle sağlık alanında yapılan yatırımların dur durak vermeden devam ettiğini söyledi.

Sağlık hizmetleri bakımından da milletvekilleri ile birlikte takip ve gayretlerinin tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizen Aydın, “Adıyaman’ımızım ve ilçelerinin sağlık yatırımlarıyla her türlü gereksiniminin giderilmesi, proje ve yatırımların hızlandırılması ve memleketimize kazandırılması için somut adımlar atılmaya devam etmektedir. Özellikle tüm dünya gibi geçirmiş olduğumuz salgın döneminde de aciliyet ve önem arz eden tüm gereksinimlerinin karşılanması için de hamdolsun hızla sonuç almaktayız."dedi.

İl ve ilçelerde sağlık alanında yatırımlar

İl ve ilçelere kazandırılacak olan yeni yatırımlar konusunda paylaşımda bulunan Aydın, şunları ifade etti:

"30 ünitelik Kahta Diş Hastanesi (ADSM) yapım ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası (Barbaros Mahallesi) yapım işi ihale ilanına çıkmış olup, 5 Mart 2021 tarihinde ihalesi yapılacak.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası (Petrol Mahallesi Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) yapım işi, UMKE Birimi ve Deposu, Sağlık Müdürlüğü Deposu, Soğuk Zincir Aşı Deposu, Garaj yapım işi ihale ilanına çıkmış olup, 4 Mart 2021 tarihinde ihalesi yapılacak.

150 Yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi projesi devam etmekte olup proje bitimi müteakip inşaat yapım aşamasına geçecektir.

35 Yataklı Çelikhan Devlet Hastanesi ve lojmanları projesi devam etmekte olup proje bitimi müteakip inşaat yapım aşamasına geçecektir."

 Aydın, "Adıyaman’ımızın ve ilçelerinin özellikle yaşamış olduğumuz böyle bir dönemde sağlık hizmetlerinden en modern, hızlı ve kaliteli bir şekilde yararlanması için her daim çalışmaya devam edeceğiz. Yapımı devam eden ve yapılacak olan bu yatırımların şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Desteklerini ve emeklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, tüm milletvekilli arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. “dedi.

Editör: TE Bilişim