Adıyaman'ın Samsat ilçesi Belediye Meclisi, deprem bölgesi Samsat’a desteklerinden dolayı, dost ve kardeş Karatay Belediyesi'ne minnettarlığını bir caddeye ‘Karatay’ ismi vererek gösterdi.

Karatay belediyesinin iki büyük deprem yaşayan Adıyaman’ın Samsat ilçesinin sıkıntılarını hafifletmek için gösterdiği kardeşliği dayanışmayı Samsat Belediyesi Meclisi toplantısında Samsat ilçe ’de bir caddeye ‘KARATAY CADDESİ’ ismi verme kararıyla taçlandırdı.

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat zor günlerimizde bizlere el uzatan, ilçemizin yeniden ayağa kalkabilmesi için yaptığı çabalara destek veren, başta Karatay belediye başkanı Hasan Kılca’ya, Karatay belediye meclisine ve Karatay halkına teşekkür ediyorum diyerek şunları söyledi.

"Karatay Belediyesi ve Sayın Hasan Kılca'nın ilçemize olan ilgisi ve yardımları, Samsat halkı için büyük bir destek olmuştur. Dayanışma ve yardımlaşma, toplumları bir araya getirerek güçlendirir. Biz de bu güzel dayanışmayı simgelemek adına bir adım atmaya karar verdik’ dedi.

Samsat Belediye Meclisi'nden yapılan açıklamada, "Dostluk ve dayanışma ruhunun, toplumların güçlenmesinde kritik bir rol oynadığına inanmaktayız ve bu tür dayanışmaların artarak devam etmesini ummaktayız. İlçemizde KARATAY CADDESİ Samsat var oldukça Samsat-Karatay dostluğunun simgesi olarak kalacaktır" denildi.

İYİ parti merkez ilçe başkanı istifa etti İYİ parti merkez ilçe başkanı istifa etti

Kaynak : PHA