Şanlıurfa Fuar merkezinde Fuar Medya Trend Fuarcılık tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen "Gıda, Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya ve El Sanatları" fuarına ev sahipliği yapıyor. 
Türkiye`nin Birçok ilinden Coğrafi işaretli ürünlerin sergilendiği fuarda, Adıyaman'dan, Trabzon’dan Hatay’a, Ankara’dan, Van’a kadar birçok ilin yöresel ürünleri satışa sunuldu.
Fuarın açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Fuar Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül ile çok sayıda davetli katıldı.
Fuarın açılış kurdelesini kesen Başkan Beyazgül, ve beraberindekiler "Urfa Yöresel Ürünler Fotoğraf Sergisinde beğeniye sunulan yöresel ürün fotoğraflarını tek tek inceledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Gıda, Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya ve El Sanatları" fuarında bulunan stantları da ziyaret ederek burada sergilenen yöresel ürünler hakkında stant görevlilerinden bilgi aldı. 
Başkan Beyazgül ayrıca alanda yoğrulan çiğköfte ’den fuar alanına gelen vatandaşlara ikram etti.
Fuar Medya Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, "Gıda, Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya El Sanatları" fuarı 15 - 24 Ekim tarihleri arasında saat: 10.00 – 22.00 arası ziyarete açık olacağını söyleyerek vatandaşları fuar merkezine davet etti.


Kaynak: (PHA) - Perre Haber Ajansı
Editör: TE Bilişim