AK Parti Kâhta Belediye Başkan aday adayı Muzaffer Özbey

BEN DEĞİL, BİZ OLACAGIZ

AK Parti Kâhta belediye başkan aday adayı Muzaffer Özbey AK Partinin aday göstermesi ve seçilmesi halinde Kâhta Belediyesini BEN anlayışı ile değil, ortak akılla iyi bir ekiple BİZ olarak yöneteceğiz dedi.

Muzaffer Özbey gazetemize yılsonu değerlendirmesi yaparken Kâhta’nın son yıllarda aldığı göç nedeniyle nüfusunun beklenenden çok fazla olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi’… artan ihtiyaçları AK Partinin değişim gücüyle birlikte beraber çözeceğiz, Kahta’yı bir ilçe olarak görmeyelim Kâhta’mız 25 ilden daha büyük bir ilçe, bu ilçemizi il mantığıyla yönetmek gerekiyor, genç bir nüfusumuz var, bu gençlerin belediyelerden yerel yönetimlerden devletten ve özel sektörden beklentileri var, Kahta’nın gençlerinin fakir fukaralarının sorunlarını göz ardı edemeyiz onların sorunların bizim sorunlarımızdır.

HER KÂHTALI BAŞIMIZIN TACIDIR

her Kahtalı bizim kardeşimizdir başımızın tacıdır, aç açıkta kalan evine ekmek götüremeyen her Kahtalının sorunu bizim sorunumuzdur

TECRÜBELİ BİR İDARECİYİM

İş bankası gibi Türkiye’nin büyük finans kurumlarından birinin Gayrimenkul yatırım değerlendirme biriminin başında yıllarca görev yaptım. Başarılı bir idarecilik yaptığıma inanıyorum, emekli olduktan sonra Adıyaman Organize sanayinde Musiad üyelerinin yine ortak akılla kurdukları ADIMER MERMER A.Ş de genel müdürlük yapmaktayım, Kâhta’nın bir evladı olarak sorunlara yakından tanıklık etmekteyim. Çevremde dostlarım arkadaşlarım özellikle bu dönem elimi taşın altına koyarak Kahta belediyesini yönetmek için siyasi adım atmamı istediler, babam Ahmet Özbey  AK partinin 2001 yılında bu partinin kurucu üyesi olarak siyasette Kahta AK Parti ilçe başkan yardımcısı olarak görev aldı ve bizler ailece 18 yıldır AK partinin, Reisi Cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdasıyla beraber yürüdük bu yollarda, sayın Tayyip Erdoğan sevdasının sevdalıları olarak o gün bu gündür partimize reisimize hizmet ediyoruz ve bu hizmetten onur duyuyoruz, bilgimiz birikimiz, idareci olarak tecrübelerimizi Kahta halkının hizmetinde kullanmak istiyorum.

Aday adaylığımı açıkladığımdan beri büyük bir teveccüh var, herkes tebrik ve teşvik ediyor iyi bir adım attığımı söylüyorlar. Ben Ülkeme Kâhta’ya hizmet için yola koyuldum takdir partimizin sayın Cumhurbaşkanımızın Milletvekillerimizin ve parti teşkilatımındır. Hakkımıza ve Kâhta’mıza hayırlı olacağını ümit ediyorum ve 2019 yılının Kâhta’mıza ülkemize memleketimize hayırlı bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum.’ dedi.