Cumhurbaşkanı Tut’lulara telefonla seslendi ‘Ercan Öncebe ’ye destek olun’

AK Parti disiplin kurulu başkanı Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın Tut ilçesinde halkın ilgisi nedeniyle çıktığı kürsüden canlı telefon bağlantısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tut’lulara seslenmesini sağladı.

Canlı telefon bağlantısını ses sistemiyle meydanda halka dinleten Ahmet Aydın mitingi andıran programda coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı  Erdoğan “Adıyaman için, bölgemiz için hayırlara vesile olsun inşallah. İnşallah sizlerle zaten Salı günü Adıyaman'da buluşacağız. Salı gününü hasretle çekiyorum. Sizlerden 31 Mart'ta Tut'ta bir zafer bekliyorum. Artık bir haftamız kaldı. Artık yoğun bir şekilde çalışacağınıza inanıyorum. Rabia'mızı biliyorsunuz; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" dedi.

TUTLULAR İKTİDARIN İLGİSİNDEN MEMNUN

İlçeye ayrı bir önem veren AK parti vekilleri ve siyasilerin ilgisi de gözden kaçmıyor. Tut ilçesinin belde den ilçe olmasına önemli katkı sunan Öncebe ailesinden daha öncede belediye başkanlığı yapanlarda göz önünde bulundurulursa Ercan Öncebe’nin Tut’tan başarılı bir sonuçla çıkacağına siyasi otoriteler olumlu bakıyor.

Yamaç paraşütü ve yaban keçileriyle yayla bir mevkide bulunan Tut nüfusu küçük fakat potansiyeli büyük bir ilçe.