1 ay önce GÜNDEM

9 Nisan'dan itibaren İsrail'e 54 ürün grubunda ihracat kısıtlaması getirdiği duyuruldu. Bu karar, İsrail'in Gazze'deki tutumuna bağlı olarak uygulanacak.

1 ay önce CANLI YAYIN

Adıyaman’da Ülkü Ocaklı gençler, Ramazan Bayramı öncesinde il genelindeki camilerin bayram temizlik işlerinin çalışması yaptılar.

1 ay önce SPOR

6 Şubat depremlerinde öksüz ve yetim kalan çocuklar için çalışma yapan KAGES Derneği gönüllüleri Adıyaman'daki çocuklara bayram sevinci yaşattı.

1 ay önce AKTÜEL

İstanbul Adıyaman sanayici ve işadamları derneği başkanı Mehmet Doğan yayınladığı mesajda vatandaşların bayramını kutladı.

1 ay önce Yaşam

İstanbul Kâhta dernekler federasyonu başkanı Kemal Karakuş yayınladığı mesajda Bütün Adıyamanlı ve Kâhtalı hemşerilerimin Ramazan bayramını kutlarım dedi.

1 ay önce AKTÜEL

SANKO holding yayınladığı mesajda Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının güçlendiği, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği özel günlerdir dendi.

1 ay önce Yaşam

Yeniden Refah'tan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar görevi, Zeynel Abidin Beyazgül’den devraldı.

1 ay önce SAĞLIK

Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrası hizmet veren doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, teşekkür etti.

1 ay önce AKTÜEL

Adıyaman belediye başkanı Abdurrahman Tutdere Ramazan bayramını kutlayarak, sağlık huzur ve mutluluklar diledi.

1 ay önce CANLI YAYIN

Yeniden Refah partisi adayı olarak Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Nihat Çiftçi, mazbatasını alarak belediyede görevine başladı.

Popup Beyaz.Net