Yalçın TOPÇU ‘Başka Türkiye yok’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu bir mesaj yayınlayarak 13-21 Kasım tarihleri arasında teröristlerce şehit edilen vatandaşlarımız için üzüntülerini ifade etti, şehit olan vatandaşlara rahmet ve yaralılara şifa diledi ‘Allah devlete millete zeval vermesin, birlik ve beraberliğimizi daim ve kaim eylesin. Çünkü Başka Türkiye yok! ‘ dedi.

Yalçın Topçu mesajında şunları söyledi ‘ Bölücü Terör Örgütü PKK-YPG tarafından 13-20-21 Kasım’da, meskûn mahallerimize sivillerimize, öğrenci ve öğretmenlerimiz, hamile anne ve çocuklarımıza karşı yapılan saldırılar ile kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletçe acımız derin, öfkemiz büyüktür, acılı yakınları başta olmak üzere milletçe başımız sağ olsun, Rabbimiz şehitlerimizi cenneti ve cemali ile müşerref eylesin.

PKK/KCK/YPG /PYD/SDG,DEAŞ ve FETÖ  her ne ad altında iseler bütün terör örgütlerini ve mensuplarını, bunları koruyup kollayan devletlerin yönetimlerini, siyaset maskesi takmış olan yandaşlarını Cenab-ı Hak, El-Kahhar ism-i şerifi hürmetine kahretsin.

Bölücü, siyasi, ahlaki ve ekonomik terörle üzerimize gelen küresel emperyalistlere karşı devlet-millet el ele mücadele ediyoruz.

Birlik ve beraberlik en büyük gücümüz, Kuvva-yı Milliye ruhu ise en büyük güvencemizdir.

Malazgirt de, Kudüs de, İstanbul önlerinde, Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar da, dedelerimizin karşısında rezil ve zelil olanların torunları; bugün de besledikleri bir devlet ile mavi vatan sınırlarımıza, yıllardır da dağlarda ovalarda şehirlerde güderek koruyup kolladıkları her türden terör örgütünün silahlı, kravatlı, eteklileri ile de birliğimize ve dirliğimize saldırmaktadırlar.

Bölücü, din maskeli, ahlaki, ekonomik ve siyasi terör ile üzerimize gelen emperyalist tarihi muarızlarımız yüreği çelik, imanı kavi milletimizin birliğini bozamadılar, devletimizi yıkamadı vatanımızı bölemediler ve dünya durdukça da asla başaramayacaklar.

Ay yıldızlı al bayrak altında ‘çokluk içinde birlikte’ yaşama kararlılığında ‘BİZ’ olmuş olan bizler, mazlumların sığınağı, umudu ve en son ocağı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sönmesine, vatanımızın ve milletimizin bölünmesine asla fırsat vermeyeceğiz.

Çünkü BİZ; Ay yıldızlı Albayrak altında bu mukaddes vatan için birlikte şahadet şerbeti içenlerin çocuklarıyız.

Dün; ‘ya istiklal ya ölüm' demiş var olmuşuz, şimdi de kıyamete kadar ‘ya olur ya ölürüz.’ diyoruz.

Seçimlerle yenemiyor, darbelerle, kumpas ve tezgâhlarla, bölücü, terörle ve manipüle ettikleri ekonomiyle bizi teslim alamıyorlar. Çünkü BİZ, kökü mazide olan atiyiz asla diz çökmedik asla da hiçbir zaman çökmeyiz.

Çünkü BİZ; Selçuklunun varisi, Osmanlı’nın torunu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin alnı açık başı dik, birinci sınıf eşit evlatlarıyız.

Bu Aziz Millet, devletin, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğüne kasteden bebek katilinin ‘heykelini dikeceğiz’ diyene madalya takacak olanı, Ege’de, Libya’da, Suriye’de ‘ne işimiz var’ deyip, AB’nin ülkemiz ile ilgili her türlü kararlarına uygulama sözü vereni, cinsel tercihleri yasal güvence altına almayı taahhüt ederek sapkınlara sahip çıkanı ve onunla birlikte olanların cümlesinin hayallerini kıtalardaki dostlarına, silahlı katillerine rağmen saha da, kahraman Mehmetçikleri ile, masa da özü sözü bir Türk Samimiyeti diplomasisi ile sandıkta da oyları ile kâbus çevirecek.

Allah devlete millete zeval vermesin, birlik ve beraberliğimizi daim ve kaim eylesin.

Çünkü Başka Türkiye yok! ‘ dedi.

Editör: Zeynel abidin Kıymaz