GÖLBAŞI KAMUOYUNUN DİKKATİNE!...

31 Mart Yerel Seçimleri sonucu, ortaya çıkan halkın iradesine saygı duyduk. Ortaya çıkan sonucu, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile kılmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Ancak, seçim sonrası teşekkür ziyareti yapan bir adayın, gittiği her yerde: “Ben, yanımda Mehmet KÖSELER ve Mikail KÖSELER bulunduğu halde, seçim gecesi Ali NOHUT (Namı diğer “Nohut Ali”) adlı, 90 yaşındaki vatandaşa yaptığımız seçim ziyaretinde bu kişinin “Benim yanıma Yusuf ÖZDEMİR’in oğlu Emin ÖZDEMİR ile Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ORUÇ geldiler. Bana: “Biz CHP ile birleştik dediler!” diyerek tüm propaganda döneminde yaptıkları gibi yalan ve iftira dolu iddialarda bulunmuşlardır. Bu iddialarda adı geçenleri konu hakkında açıklama yapmaya davet ediyorum.

Dürüstlüğün en çok siyaset kurumunda olması gerektiğine inanan bir dünya görüşüne sahibim. Hep böyle olduk, bundan sonra da böyle olmaya devam edeceğiz çok şükür. Biz, şerefimizi ve nadide seçmenimizin onurunu paraya, pula, makama, maddi ve dünyevi çıkarlara satacak kadara aşağılık değiliz; olmadık, olmayacağız da… Ayrıca, tüm Gölbaşı halkının onur ve gururu da bizim her zaman baş tacımızdır.

Çirkin ve çirkef iddialarını ispat edemeyenleri müfteri, şeref yoksunu, yalancı ve sahtekâr olarak ilan ediyorum!... Maksatlı yalan ve iftira edenlerin aynaya bakmalarını, kimin hangi oyunlarla hem de kamuoyu huzurunda açıklamalar yaparak nerelere satıldığını, bilhassa son 2 gün içerisinde ne tür pisliklere başvurduklarını tüm Gölbaşı’nın yakinen gördüğü bir gerçektir.

Milletvekili Şan: Seçimin kaybedeni yok, kazanan Kâhta olmuştur Milletvekili Şan: Seçimin kaybedeni yok, kazanan Kâhta olmuştur

Hukukî haklarımız saklı kalmak kaydıyla; konuyu saygıdeğer Gölbaşı Halkının bilgi ve takdirine arz eder; ilgililerden acilen kamuoyunun aydınlatılması konusunda açıklamalarını bekleriz.

Saygı ile kamuoyuna arz ederim.

Yusuf ÖZDEMİR