Yeniden Refah Partisi Gölbaşı belediye başkan adayı Yusuf Özdemir gazetemize yaptığı açıklamada Gölbaşının sorunlarını çözmek için gerekli tecrübe ve gücümüz var dedi.

Özdemir Yeniden refah partisi seçim irtibat bürosunda gazetemize yaptığı açıklamada Gölbaşının 6 Şubat depreminde ağır bir yıkımla karşılaştığına dikkat çekerek, Gölbaşının önemli sorunlarını bir bir çözmek için belediye başkanlığı seçimlerinde Gölbaşılıların yeniden REFAH PARTİSİNE DESTEK VEREREK KENDİLERİNE GÜÇ VERMELERİNİ İSTEDİ.

Yusuf Özdemir Hatay’dan sonra en ağır yıkımın yaşandığı Gölbaşı ilçesinin Yazın Toz kışın çamurdan kurtarılması için projelerinin hazır olduğunu belirterek şunları söyledi:

Ak partiden aday adayı oldum. Benimle beraber 9 arkadaşım daha aday adayıydı. Aday adayı olan 10 arkadaş aramızda bir toplantı yaptık dedik ki ‘Aramızda hangi aday adayı arkadaş, aday gösterilirse diğer adaylar hep birlikte o adayı samimi bir şekilde desteleyeceğiz’

Aday adayı arkadaşlar bu sözlerine sadık kaldılar, bende Yeniden Refah partisinden aday oldum.

Demem o ki ben aday gösterilmeyince ayrılmadım. Aday adayı arkadaşlarımızdan kim aday gösterilseydi diğer adaylar o adayı destekleyeceklerdi.

Milletvekili Şan: Seçimin kaybedeni yok, kazanan Kâhta olmuştur Milletvekili Şan: Seçimin kaybedeni yok, kazanan Kâhta olmuştur

Başvuran aday adayı arkadaşlar, başvuru yapmayan dışarıdan bir aday atanınca diğer emek veren aday adayı arkadaşlarda kırıldılar. Kırgın olanlar vardı. Siyasette bu durum da normaldir.

Dostlarımızla bu durumu istişare ettik, Gölbaşı depremle yıkımı en büyük kent Hatay’dan sonra en büyük yıkım alan kent Gölbaşıdır. Bu zor durumda Gölbaşının bize ihtiyacı olduğu söylendi.

Bu durumda bir partiden aday olmamız istendi. Bize Yeniden Refah Partisi daha yakın geldi. Fikri inancı hedefleri bize yakın partiydi. Yönetimi bizim tanıdığımız bildiğimiz milli değerlere bağlı hassasiyeti olan bir partiydi ve Yeniden Refah partisinde aday olmam hususundan toplumsal bir talep oldu ve bizde tecrübe ve birikimimizle bu görev için kolları sıvadık.

Gölbaşında yıkım büyük oldu.

Deprem Gölbaşını %70 düzeyinde yıktı.

Devlet depremden sonra bütün imkânlarını sevk etmesine rağmen, çeşitli belediyeler yardım ettiler bu kadar yardıma rağmen iki damla yağmur yağsa çamur oluyor. Güneç çıksa toz oluyor.

Depremde deprem süreci iyi yönetilmedi. Deprem süreci iyi bir planlamayla sağlıklı yürütülseydi gelen bu yardımlar hızlı ve isabetli bir şekilde yerine ulaşsaydı Gölbaşılılar bu kadar süre içme suyu sorunu yaşamazlardı.

Benim sözümün özeti Gölbaşı halkı seçimlerde bize destek olsun  şu 5 ayda ilçemizi tozdan ve çamurdan kurtaracağız. 3 yıl sonrada Gölbaşı ilçemizi yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz.

Beş yıl sonrada bütün temel sorunlarını çözmüş ve eskisinden daha modern ve yaşanabilir bir Gölbaşı ortaya koyarız. Bizim bilgimiz tecrübemiz ekibimiz bu çalışmaları ortaya koymak için hazır. Vatandaşlarımızın bize güven destek sandıkta vererek bize güç katmasını bekliyoruz.

Bazı yerlerde şöyle söyleniyor ‘İktidar partisi olursa sorunlar daha çabuk çözülür’ diye. Belediyelerin gelirleri nüfusa göre devlet tarafından gönderilmektedir. Bu haklarını kimse engelleyemez. Gölbaşı belediyesinin geliri nüfus oranına göre devlet tarafından gönderilmektedir.

Cumartesi günü Seçim büromuzun açılışı yapıldı. Adeta miting havasında geçen açılışımıza vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdi. 31 Mart seçimlerinde bu ilginin karşılığı sandıktan oy olarak çıkacaktır ve 31 Martta kazanan taraf Yeniden Refah Partisi olacaktır.

Haber: GAP olay